‘Streamapalooza’ met Orbital, Bart Skils en Daniel Stefanik

Partyscene Redactie | 10 februari 2012
headlines

Nieuwe livestreams van Mixmag en DJ-Set.tv

Lekker vanuit je luie stoel opwarmen voor het weekend met twee nieuwe streams: de collega’s van Mixmag trappen hun nieuwe online DJ Lab vrijdag af met een uur live Orbital en bij het Nederlandse DJ-Sets.tv staan Bart Skils en Daniel Stefanik zaterdag voor de webcam en in de booth.

Orbital live online bij Mixmag.

Danceliefhebbers worden goed verwend met livestreams deze week. Woensdag stond Bonobo nog een mooie set te draaien bij Boiler Room TV en vandaag start ook Mixmag met een eigen stream. Naar eigen zeggen bouwen ze voort op de traditie dat dj’s aan het eind van de vrijdagmiddag vaak langskwamen bij de Mixmag-redactie, om over nieuwe releases te praten en op te warmen voor het weekend.

DJ-Set.tv warmt je zaterdag op voor Vollt.Ze blazen die traditie nieuw leven in met The DJ Lab, waarbij op vrijdagmiddag regelmatig livestreams en interviews met dj’s en artiesten te zien zullen zijn. De eerste editie wordt vrijdag  om 17:00u afgetrapt door Orbital. Het duo staat op het punt hun album ‘Wonky’ uit te brengen en te starten met hun nieuwe albumtour. Je vindt de stream hier.

Om zaterdag in de stemming te komen voor een avondje stappen, kun je terecht bij de nieuwe Nederlandse streamsite DJ-Sets.tv. Daar krijg je een voorproefje op Voltt in Paradiso op zaterdagavond (met o.a. Conforce, Ricardo Villalobos, Daniel Stefanik  en Bart Skils in de line-up). Bart Skils en Daniel Stefanik warmen je tussen 18:00u en 20:00u via de glasvezel-kabels even vakkundig op voor een lange nacht dikke beats. Meer info en een link naar de stream vind je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws