LTJ Bukem op after party IFFR

Partyscene Redactie | 11 januari 2012
headlines

Films en drum & bass in Rotterdam

LTJ Bukem is terug in Rotterdam om op te treden tijdens één van de after parties van het jaarlijkse Internationale Film Festival in de Maasstad. Op donderdag 26 januari trilt het nieuwe jazzpodium Bird op z’n grondvesten, zodra de drums en bassen van de peetvader van de intelligent drum & bass hun intrede doen.

LTJ Bukem in BirdMaandag 27 januari 2002 staat bij veel film- en muziekfans in het geheugen gegrift. Het Internationaal Filmfestival was in volle gang en na de laatste film dromden de liefhebbers rijen dik samen bij Off_Corso voor een show van drum & bass-legendes LTJ Bukem & MC Conrad. Eén van de meest legendarische afterparties van het filmfestival was een feit.

Tien lange jaren zijn voorbijgegaan en de tijd is rijp om deze avond eens dunnetjes over te doen. Op 26 januari 2012 brengt BIRD daarom in samenwerking met LBC en Subtronics de ultieme hommage aan de legendarische maandagavond. LTJ Bukem en MC Conrad zijn wederom de hoofdrolspelers. Tien jaar ouder, maar nog net zo bevlogen, brengen ze een show van jewelste!

Dit doen ze niet alleen, ze worden geflankeerd door zowel oude als nieuwe helden. MSC & D Virus waren er in 2002 ook en dragen bij aan het old school-sfeertje. Nieuwe tijden betekenen nieuwe helden. Nymfo en A-Flex zijn daar twee exponenten van. Nymfo als grootste en meest populaire drum & bass-DJ van Nederland (o.a. Lowlands en producties op Metalheadz) en A-Flex als de ‘coming man’ in de scene.

Bukem in Session-afterparty Internationaal Filmfestival Rotterdam.

Line-up: LTJ Bukem & MC Conrad, Nymfo, A-Flex, MSC & D Virus.

Datum: donderdag 26 januari 2012

Locatie: BIRD, Raampoortstraat 26 Rotterdam

Tickets: early bird € 12,- / deur € 15,-

Info & presale: Bird Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws