Lil\' Louis maakt film over 30 jaar house

Partyscene Redactie | 5 januari 2012
headlines

Filmdebuut housegoeroe ode aan vader

Anderhalf jaar hielt hij zich schuil - een enkele dj-boeking daargelaten. Wenend om het gemis van zijn overleden vader. Maar de tranen van Marvin Louis Burns alias Lil’ Louis zijn opgedroogd.

Anderhalf jaar hield hij zich schuil - een enkele dj-boeking daargelaten. Wenend om het gemis van zijn overleden vader. Maar de tranen van Marvin Louis Burns alias Lil’ Louis zijn opgedroogd. De uit Chicago afkomstige dj, producer, tekstschrijver en filmmaker werkt momenteel aan ‘the most important music film ever made about house’.

 

Titel van de film is ‘The House That Chicago Built’. De line-up van de film, geregisseerd door de producer die eind jaren tachtig wereldberoemd wordt met de hitsingle ‘French Kiss’, is niet misselijk; meer dan 100 internationale top-dj’s komen in de film voor, waaronder de complete housescenes van New York, Detroit en natuurlijk Chicago.

 

Releasedatum van ‘The House That Chicago Built’ is nog niet bekend, maar ergens in 2012 gaan houseliefhebbers wereldwijd dit ‘meesterwerk’ bekijken. Vooralsnog moeten we het doen met onderstaande trailer, waarin Lil’ Louis uitgebreid vertelt over de laatste uren van zijn vader, om vervolgens bekend te maken dat zijn baanbrekende film aanstaande is. We zijn benieuwd.  

Lil Louis vertelt over z'n vader en maakt filmdebuut bekend

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws