10 jaar Motech Records

Partyscene Redactie | 22 december 2011
headlines

DJ 3000 jubileert met zijn label

Motech Records, het kindje van dj/producer DJ 3000 uit Detroit, bestaat 10 jaar. Dat wordt het komende jaar gevierd met een dj showcase met artiesten, verbonden aan het label en een verzamelaar met het beste materiaal dat het label het afgelopen decennium heeft verspreid.  

Motech Records, het kindje van dj/producer DJ 3000 uit Detroit, bestaat 10 jaar. Dat wordt het komende jaar gevierd met een dj showcase met artiesten, verbonden aan het label, en een verzamelaar met het beste materiaal dat het label het afgelopen decennium heeft verspreid.  

 

In 2001 richt ene Franki Pjetar Luca Juncaj Motech Records op. De platen die verschijnen van hemzelf, DJ 3000, en bevriende producers uit Detroit en omstreken worden gedistribueerd door het Submerge management van Mike Banks, waar ook labels als Underground Resistance, KMS en Fragile Records aan zijn verbonden.

In de loop der jaren verschijnen er onder de Motech-vlak tracks en remixes van artiesten als DJ 3000, Robert Hood, Orlando Voorn, Alexander Robotnik en Ken Ishii. Het klassieke Detroit techno-geluid is immer populair, met name in Europa en Azië (Japan). Daarom toert een gelegenheidsclubje met Motech-artiesten in 2012 rond in de landen die de sound van het label al jaren omarmen.

De Motech 10 year showcase tour bestaat uit artiesten DJ 3000, Ken Ishii, Samuel L Session, Chris Finke en Mark Broom. Dat is waarschijnlijk geen goedkope boeking, maar de heren staan wel garant voor een avondje fijne technomuziek uit Detroit.  Wij zeggen tegen de Nederlandse promotors: gewoon doen! Het is tevens de enige mogelijkheid om de limited 10 years Motech-cd te kopen, met een krabbel van DJ 3000 erop.

Motech Records

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws