Now&Wow terug van weggeweest

Partyscene Redactie | 16 december 2011
headlines

De terugkeer van Ted Langenbach

Ted Langenbach is na het Watt-debacle toch niet met pensioen gegaan. De Rotterdamse partygoeroe keert zelfs terug naar De Maassilo voor het Now&Wow Fest, dat inmiddels volledig is uitverkocht.   

 

Ted en Pietra 4000 bezoekers worden er zaterdagavond in de Maassilo verwacht. Hoe anders was dit tijdens de laatste weken dat Now&Wow bivakkeerde in de oude Graansilo aan de Maashaven, voordat het doek viel?

Toch mist de veelal oudere garde clubbers uit Rotterdam en omstreken de creatieve uitspattingen van Ted Langenbach en zijn partner in crime Pietra Ligura. Zonder al teveel te vermelden over het programma, is vandaag het laatste kaartje over de toonbank gegaan. En dat is toch knap.

Op de Facebook-pagina van Benny Rodrigues, die natuurlijk niet gemist mag worden tijdens deze (terugkerende) Now&Wow-reünie, houdt de Rotterdamse dj/producer - opgegroeid en groot geworden in de club van Langenbach - een prijsvraag onder zijn volgers: stuur je favoriete Now&Wow-klassieker, destijds gedraaid door Benny, en maak kans op twee vrijkaarten.

Wie niet waagt ... ?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws