Benefietavond Bootleg DJ Cafe

Partyscene Redactie | 1 december 2011
headlines

Inbraak Rotterdamse dj-hangout catastrofaal  

Onlangs is er ingebroken in het Rotterdamse Bootleg DJ Café. Daarbij zijn veel dure apparaten uit de dj booth gestolen en is er veel schade ontstaan. Zoveel schade dat het voortbestaan van het Bootleg DJ Café onder druk is komen te staan.Onlangs is er ingebroken in het Rotterdamse Bootleg DJ Café. Daarbij zijn veel dure apparaten uit de dj booth gestolen en is er veel schade ontstaan. Zoveel schade dat het voortbestaan van de populaire dj-hangout onder druk is komen te staan.

Vrijdag 9 december slaan een groot aantal Rotterdamse partyorganisatoren en artiesten de handen ineen om zoveel mogelijk euro's in te zamelen voor de aanschaf van nieuwe apparatuur. Verwacht een surprise line-up met veel bekende gezichten.

Het Bootleg DJ Café is een begrip in Rotterdam en omstreken. Ontelbare dj's hebben hier hun eerste plaatjes gedraaid, hordes partyorganisatoren gaven hier hun eerste feestjes en het café aan de Mauritsweg in Rotterdam is dan ook altijd van vitaal belang geweest voor het ontwikkelen van talent in de Rotterdamse dancescene.  

Entree is 3 euro. Meer mag ook.

Bootleg DJ Café

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws