Laatste 360 in Trouw

Partyscene Redactie | 2 november 2011
headlines

Van 360 naar HIFI

Na meer dan 5 jaar nemen Nuno dos Santos en Patrice Bäumel afscheid van hun  maandelijkse 360-avond in Trouw. Maar niet getreurd: 360 blijft wel bestaan als duo en er komt ook een vervolg…

 

Laatste keer 360 in Trouw.Sinds de eerste editie in maart 2006 (toen nog in de illustere Club 11) hebben de heren met 360 heel wat vernieuwende electronische acts naar Nederland gehaald, zoals Apparat, The Field, Lawrence en Pantha du Prince. Nu veel van deze namen inmiddels een begrip zijn geworden in de dancescene en het verlanglijstje leeg is, vinden Dos Santos en Bäumel het tijd voor de volgende stap.

Dat wordt HIFI, een avond die electronica en indie muziek samenbrengt op het podium. Met livegigs van cross over-acts, willen de mannen de grenzen tussen club- en concertbezoek steeds verder laten vervagen. Maar eerst moet er natuurlijk knallend afscheid worden genomen van 360. Dat kan op zaterdag 5 november. En om te horen hoe het allemaal begon, is nu ook de allereerste 360-podcast weer beschikbaar. Lees hier meer over de allerlaatste 360 in Trouw.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws