Uitslag DJ Mag Top 100

Partyscene Redactie | 21 oktober 2011
headlines

Frankrijk stoot Nederland van de dj-troon

Zojuist is in de Amsterdamse Passenger Terminal de lijst van beste 100 dj’s ter wereld, volgens de lezers van DJ Magazine, bekend gemaakt. Voor het eerst in vier jaar staat Armin van Buuren niet op plek  1. Onze landgenoot staat zijn plaats af aan de Franse ‘hitmachine’ David Guetta.

Zojuist is in de Amsterdamse Passenger Terminal de lijst van beste 100 dj’s ter wereld, volgens de lezers van DJ Magazine, bekend gemaakt. Voor het eerst in vier jaar staat Armin van Buuren niet op plek 1. Onze landgenoot staat zijn plaats af aan de Franse ‘hitmachine’ David Guetta.

Natuurlijk zijn er ook hoge posities voor andere Nederlandse draaitafelridders als Tiesto, Sander van Doorn, Afrojack, Laidback Luke, Fedde le Grand en Ferry Corsten. Opmerkelijk is toch elk jaar weer de lage rankings van dj’s die er werkelijk toe doen; zij die de dancescene sinds het begin hebben meegemaakt en kleur hebben gegeven - Sven Väth (97), Roger Sanchez (81), Sasha (63) en Richie Hawtin (45)!?

De DJ Mag Top 100 wordt wereldwijd beschouwd als de officiële DJ top 100 ranking. Elke jaar stemmen meer dan 450.000 fans uit meer dan 167 landen op hun favoriete dj van het afgelopen jaar. Traditioneel is deze poll een afspiegeling van wie er het komende jaar op de verlanglijst van promotors, clubs en festivals over de hele wereld zal staan.

Top 10 DJ Mag Top 100

1. David Guetta

2. Armin Van Buuren

3. Tiesto

4. DeadMau5

5. Above & Beyond

6. Avicii

7. Afrojack

8. Dash Berlin

9. Markus Schulz

10. Swedish House Mafia

 

De totale lijst vind je op de website van DJ Magazine

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws