5 jaar Herr Zimmerman

Partyscene Redactie | 6 oktober 2011
headlines

T. Raumschmiere op jubileum Rotterdamse party   

Herr Zimmerman viert komend weekend haar vijfjarige bestaan. De clubnacht, die ontstond in een oude, Rotterdamse vleesfabriek in het westelijke havengebied, is berucht om z’n underground karakter, en natuurlijk, om die geheimzinnige buitenaardse kater.

Inmiddels zijn de zogenaamde tanz-nachten van Herr Zimmerman ruim twee jaar een vaste en succesvolle maandelijkse clubnacht op de tiende verdieping van een Oude Graansilo, de Factory 010. Deze locatie is één van de meest unieke en rauwe warehouse-club locaties van Nederland.Inmiddels zijn de zogenaamde tanz-nachten van Herr Zimmerman ruim twee jaar een vaste en succesvolle maandelijkse clubnacht op de tiende verdieping van een Oude Graansilo, de Factory 010. Deze locatie is één van de meest unieke en rauwe warehouse-club locaties van Nederland.

De clubnachten staan vooral bekend om het veelzijdige publiek. De humorvolle creativiteit en verrassende programmering van internationale artiesten tijdens de Herr Zimmerman nachten ligt in handen van Fraulein Z en de Tanzman.

Clubben bij Herr Zimmerman is dus altijd weer een verrassing, want samen met de buitenaardse kater zorgen Fraulein Z en Tanzman keer op keer voor ludieke en unieke clubnachten zoals 'Das Krankenhaus', Herr Zimmerman's Horror Show, The Sex Invaders nachten, Kindergarten Party, en natuurlijk Herr Zimmerman's Dance Floor Fitness, welke zelfs met de 6% BTW actie, het landelijke NOS journaal haalde.

Zaterdag 8 oktober viert de muzikale kater zijn vijfde jaar op aarde met een party. Speciaal voor dit jubileum, hebben Fraulein Z en Tanzman T. Raumschmiere van het Berlijnse label Shitkatapult, uitgenodigd. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en 17,50 euro aan de deur.

Herr Zimmerman

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws