DJ-set Silicone Soul uit 2001 opgedoken

Partyscene Redactie | 28 september 2011
headlines

Download voorproefje 20 jaar Soma Records

In aanloop naar de release van de verjaardagscompilatie 20 Years Soma Records, waarbij de dj-mix van 1 van de 3 schijven voor rekening komt van Silicone Soul, is er een tien jaar oude set van de twee heren gevonden. Download hem hier.

In aanloop naar de release van de verjaardagscompilatie 20 Years Soma Records, waarbij de dj-mix van 1 van de 3 schijven voor rekening komt van Silicone Soul, is er een tien jaar oude set van de twee heren opgedoken en op het wereldwijde web gezet. Download hem hier.

 

Het Schotse Soma-label bestaat in oktober maarliefst twintig jaar. De kweekvijver voor house- en technotalent heeft in die twee decennia tientallen producers op de kaart gezet. Eén van hen is de tweemansformatie Silicone Soul, die internationaal doorbrak met het debuutalbum ‘A Soul Thing’ uit 2000, bekend van de clubhit 'Right On'. Uit die tijd is een dj-set van deze Craig Morrison en Graeme Reedie gevonden.

Download die set, met tracks van o.a. Loco Dice, Christian Smith, DJ Sneak, Radio Slave, Pan-Pot, Claude VonStroke, Nick Curly, Andrew Weatherall en natuurlijk Silicone Soul zelf, via deze link.

Soma Records

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws