Steve Angello in de tegenaanval: ‘ik daag jullie uit’

Partyscene Redactie | 8 augustus 2011
headlines

Draaide Angello een mix-cd op Dance Valley?

Het lijkt een gevalletje voor de voormalige website Dead Act, waarop fakende artiesten ontmaskerd werden: de set van Steve Angello op Dance Valley. De beste man zelf is van mening dat schijn bedriegt (‘ik draai al twee jaar zonder koptelefoon’). Daarom vliegt hij drie boze fans naar Ibiza om daar het tegendeel te kunnen bewijzen.

De grens tussen live draaien en faken is in het digitale tijdperk steeds moeilijker te ontdekken. Maar deze set van Swedish House Mafia-lid Steve Angello op Dance Valley ziet er inderdaad nogal fake uit. Angello mocht zich vandaag dan ook verheugen op een storm van boze fans en tirades op o.a. Twitter en Facebook.

 

Link voor het geval het filmpje weer van Youtube wordt gemieterd.

Maar het Zweedse huismaffia-kopstuk laat zich niet zo snel uit het veld slaan. Via Twitter laat hij weten dat hij ‘al twee jaar zonder koptelefoon draait’ en dat hij ‘nog nooit in zijn leven een vooraf opgenomen set heeft gedraaid’. Daarom heeft hij 3 haters uitgedaagd om naar Ibiza te vliegen, waar hij zijn dj-kunsten zal tonen. De drie uitdagers mogen vervolgens zelf ook een poging wagen. De beelden worden daarna op Angello’s YouTube-kanaal gezet.

Ach ja, live of fake, het blijft natuurlijk tandglazuurverwoestende meukmuziek. Maar we zullen zien of Angello zijn naam kan zuiveren…

*Update* Lees ook de grondige analyse bij XT3

*Update 2* Angello geeft inmiddels toe dat een deel van zijn set een vooraf opgenomen mix was.

Facebook Steve Angello

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws