Compilatie ‘Ugly Edits’ van Theo Parrish in de maak

Partyscene Redactie | 3 augustus 2011
headlines

Parrish brengt bootlegs opnieuw uit

Beetje jammer voor de hardcore verzamelaars, die door hemel en aarde te bewegen één van de originele zeldzame ‘Ugly Edits’ in bezit hebben gekregen. Maar wel goed nieuws voor alle andere Parrish-fans: als we de geruchten mogen geloven komt er een compilatie aan!

Theo Parrish brengt 'Ugly Edits' opnieuw uit.Zelden waren releases zo gelimiteerd als de ‘Ugly Edits’ die Parrish sinds 2002 heeft uitgebracht. De door hem zelf beschilderde bootlegs van zijn favoriete funk- en discotracks waren buiten de USA helemaal nauwelijks verkrijgbaar. Er circuleren dan ook heel wat vervalste kopieën, wat het zoeken naar een origineel exemplaar nog lastiger maakt.

Maar binnenkort kunnen alle Parrish-fans waarschijnlijk in digitale kwaliteit genieten van een selectie dikke, soulvolle bewerkte tracks van o.a. The Dells, Minnie Riperton, Jill Scott en Harold Melvin and The Blue Notes (afkomstig van de ‘Ugly Edits 1 t/m 8’).

Releasedatum en label zijn nog niet bekend. We houden dus nog even een slag om de arm. Ook omdat sommige titels in de tracklist die we vonden, afwijken van de titels op de orginele 'Ugly Edits'. Meer info volgt!

Tracklisting
1. Slowly Surely
2. Never Let U Go
3. Love I Lost
4. Yeah Yeah Yeah
5. Little Flower
6. Got A Match?
7. Get On Down
8. Stay Together
9. Get Up It’s Summer
10. Roger N Me
11. No Way Back
12. I Love You
13. Shave Mister
14. Party Going On
15. Yo Sexy Body
16. Slick
17. Never Seen A Tree

Minnie Riperton – ‘Stick Together’ (Theo Parrish Re-Edit)

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws