Lenzman rolt binnen bij Metalheadz

Partyscene Redactie | 26 juli 2011
headlines

Gratis track Nederlandse drum & bass-belofte

In 2008 vertelde Lenzman ons al dat Goldie één van z’n tracks wilde uitbrengen op het Metalheadz-label. Begin dit jaar voegde het enfant terrible van de drum & bass de daad bij het woord. Het kan snel gaan, want volgende week verschijnt een tweede single van de Nederlander op het roemruchte label.  

Lenzman Teije van Vliet alias Lenzman uit Leiden weet dat je voor een release op een groot drum & bass-label geduld moet hebben. In 2008 zei hij in gesprek met ons daarover het volgende: ‘Goldie wil een track van mij op Metalheadz uitbrengen. Of en wanneer dat gaat gebeuren, is nog onbekend. Zoals vaak in drum & bass-land worden tracks uitgebracht die één of twee jaar geleden zijn geproduceerd. Ik moet dus nog even geduld hebben.’

Begin 2011 is het dan zover. De Nederlander debuteert met ‘Masquerade’ op Metalheads. De track, een festivalstamper van jewelste, wordt inmiddels grijsgedraaid door de groten der aarde. Vandaar dat het management van het Britse label de Nederlandse producer snel weer laat uitkomen met een nieuwe plaat: ‘Lazers’. Die single is vanaf volgende week verkrijgbaar bij de betere (online) platenshop. Ook een Lenzman-album staat inmiddels op de releasekalender van Metalheadz.

Ter promotie van deze singles stelt Lenzman, in samenwerking met Metalheadz, een gratis track beschikbaar: ‘Mass Effect’; een fijne drum & bass-track, met invloeden uit de Detroit techno. Download hem HIER!

Lenzman @ Soundcloud

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws