20 jaar Peacefrog

Partyscene Redactie | 19 mei 2011
headlines

Jubilerend label perst hard2get releases bij

Naast Soma en Planet E (en waarschijnlijk nog wel meer labels) gaat ook het Peacefrog label alweer twee decennia mee in danceland. En net als die andere jubilea, krijgen enkele klassieke releases een heruitgave.

Naast Soma en Planet E (en waarschijnlijk nog wel meer labels) gaat ook het Peacefrog label alweer twee decennia mee in danceland. En net als bij die andere jubilea, krijgen ook enkele klassieke Peacefrog-releases een heruitgave.

 

Luke Slater, Moodymann, Charles Webster, Ron Trent, David Alvarado, Roy Davis Jr., Paul Johnson, Robert Hood en Recloose; niet de minste artiesten uit de house en techno hebben een ep of lp gemaakt voor het Britse label Peacefrog.

 

Om het jubileum extra glans te geven, worden enkele klassieke tracks, die heden ten dagen onvindbaar zijn als fysieke release, tenzij je bereid bent om diep in de buidel te tasten, opnieuw en wederom gelimiteerd (300 stuks) uitgebracht.

De eerste kans om eigenaar te worden van één van onderstaande releases is trouwens tijdens de Independent Label Market, aanstaande zaterdag in Berwick Street, Soho, Londen. Daar houden bekende labels als Heavenly, R&S, Mute en Wall of Sound uitverkoop en bieden tevens exclusieve titels aan, terwijl dj’s als Theo Parrish en Hot Chip een plaatje mixen. Dus mocht je in de buurt zijn ... ?

1. DBX 'Losing Control' PF022XX

2. DBX 'Losing Control Remixes (Carl Craig, Robert Hood & Richie Hawtin) PF025XX

3. Neil Landstrumm 'Brown By August' PF040XX

4. Theo Parrish 'First Floor Pt. 1' PF076/01XX

5. Theo Parrish 'First Floor Pt. 2' PF076/02XX

 

Theo Parrish-classic

Peacefrog

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws