Wederopstanding Benny Rodrigues

Partyscene Redactie | 18 mei 2011
headlines

Na 9 maanden sabbatical laat Benny Rodrigues - eenmalig - zijn gezicht weer zien in een club: Perron in Rotterdam. Het is de enige club-gig voor de Rotterdamse dj/producer, die zich vervolgens weer gaat afzonderen in zijn studio. Download de voorpret!

Na 9 maanden sabbatical laat Benny Rodrigues - eenmalig - zijn gezicht weer zien in een club: Perron in Rotterdam. Het is de enige club-gig voor de Rotterdamse dj/producer, die zich vervolgens weer gaat afzonderen in zijn studio.

Op woensdag 1 juni begeeft Benny zich weer achter de cd-spelers. Alsof de Rotterdammer nooit is weggeweest, brengt hij meteen een extra lange set ten gehore. 5 uur lang neemt Rodrigues het publiek mee langs al het moois wat het elektronische muzikale landschap te bieden heeft.

 

Het is zijn enige club-gig, deze zomer. De Rotterdamse dj is de komende maanden alleen te bewonderen tijdens zomerfestivals als Free Your Mind Festival, Dance Valley en Loveland Festival. De rest van zijn tijd brengt hij door in zijn ‘sabbatical-grot’.

Ter gelegenheid van deze bijzondere avond heeft Benny een dj-mix samengesteld, met daarin de sfeer van zijn geplande ‘marathonset’. Die kun je HIER downloaden. De kaartverkoop is reeds gestart via Ticketscript. Er zijn 600 toegangsbewijzen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.

 

Benny Rodrigues

Perron Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws