Flying Lotus in the mix

Partyscene Redactie | 17 mei 2011
headlines

Verrassende boeking North Sea Jazz

Eén van de verrassingen in het programma van het North Sea Jazz-festival, volgende maand in Ahoy, Rotterdam, is Flying Lotus. Vandaag dook er een dj-mix van de Amerikaan op. Check it out!

Eén van de verrassingen van het programma van het North Sea Jazz-festival, volgende maand in Ahoy, Rotterdam, is Flying Lotus. Vandaag dook er een dj-mix van de Amerikaan op. Check it out!

Het moet worden gezegd; het programma van North Sea Jazz festival, volgende maand in Rotterdam is verrassend veelzijdig. De komende weken gaan we, zo ni en dan, voorbeschouwen op het wereldwijde beroemde jazz-event; natuurlijk via muziek.

Pharoah Sanders, Bugge Wesseltoft, Henrik Schwarz, Pete Rock, Gotan Project, James Blake,  Raphaael Saadiq en Flying Lotus - het zijn enkele namen, opgenomen in de programmering van North Sea Jazz, waarvan het danshartje een sprongetje maakt en ook de jonge generatie (nu)jazz-liefhebbers doet afreizen naar Ahoy, Rotterdam. 

Vandaag verscheen via de website van het Stones Throw een podcast van FlyLo, zoals de maker van één van de beste electronica-albums in 2010 liefkozend wordt genoemd. Een gig zonder tracklisting, want hij stikt van de exclusives! Download hem hier.

Flying Lotus

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws