XT3 viert verjaardag met liveshow van 33 uur

Partyscene Redactie | 5 mei 2011
headlines

Anderhalve dag live techno

In de afgelopen jaren vierde de online technozender XT3 Radio haar verjaardags-feestjes al met live-uitzendingen die een heel etmaal duurden. Maar voor de derde verjaardag pakken ze nog eens extra uit.

 

XT3 viert verjaardag 33 uur lang.Technoliefhebbers kunnen online meegenieten van het XT3-verjaardagsfeest op 11 en 12 juni, dat maar liefst 33 uur zal duren. Belangrijkste reden voor de uitbreiding van de feestelijkheden, is de traditie dat de zender al haar vaste programma’s tijdens de verjaardag een timeslot van twee uur geeft. En XT3 is in het afgelopen jaar gegroeid naar 16 liveshows, die dus niet meer allemaal aan bod kunnen komen in een 24-uursfeestje.

Aangezien er toch al gegoocheld werd met nummers (XT3, 3e verjaardag) werd besloten om er een uitzending van 33 uur van te maken. Ach ja, waarom maar een één dag live uitzenden, als je ook 33 uur lang verse techno uit de speakers kunt blazen, toch? Meer info over de artiesten die langskomen voor livesets, volgt binnenkort op de website van XT3.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws