Weekendoverzicht strandeditie

Partyscene Redactie | 22 april 2011
headlines

Opening strandseizoen!

Woodstock69

Deze week een aangepaste vorm van ons Weekendoverzicht. Mensen met kaartjes voor de sluitende Catwalk uitgezonderd, dient iedereen zich de komende dagen naar het strand te begeven. Beachparty's en leuke strandtenten in overvloed.

Aan de gehele Nederlandse kust hebben strandtenteigenaren er alles aan gedaan om zoveel mogelijk mensen te bedienen; niet alleen in de vorm van extra personeel in de bediening, ook aan de muziek en feestjes wordt aandacht besteed.

In Bloemendaal aan zee geven bekende strandtenten als Woodstock69, Bloomingdale vooral hun resident dj’s de gelegenheid om de mensen die ’s avonds het strand verlaten te verleiden tot het doen van een extra dansje in de nabijgelegen beachclub. Op de agenda staan feestjes als Nope is Dope, Sound of Love en Beat Boutique op de planning.

In Scheveningen kunnen de voetjes ook van de vloer ... ehm; zand. Zo viert Boomerang Beach de opening van het strandseizoen met o.m. op zaterdag een set van Defected-dj Rae. In De Karavaan kun je zondag terecht voor een extra lang set van Michel de Hey.

Naast de bekendste kustlijnstroken van Nederland, zijn bezoekjes aan strandtenten als Jamm Beach in Ter Heijde, Elements Beach in ’s-Gravenzande, Timboektoe in Wijk aan Zee en Tijn Akkersloot in Zandvoort aan te raden. 

Natuurlijk bestaat er ook nog zoiets als een airco, maar als zelfs de mussen dood van het dak vallen, kun je de clubs wat ons betreft - een uitzondering daargelaten - mijden als de pest. Neem wel zonnebrand mee, en schoenen. Op slippers is het moeilijk dansen. Have fun!  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws