Vloervuller van de week: Green Velvet

Partyscene Redactie | 22 april 2011
headlines

Podiumbeest in de Gashouder  

Zaterdag is er weer OWAP in de Amsterdamse Gashouder. Naast optredens van Joost van Bellen, Dimitri, KC The Funkaholic, geeft Curtis Jones aka DJ Cajmere acte de presence. Vandaar een knoert van een klassieker uit zijn oeuvre.

Zaterdag is er weer OWAP in de Amsterdamse Gashouder. Naast optredens van Joost van Bellen, Dimitri, KC The Funkaholic, geeft Curtis Jones aka DJ Cajmere (ook wel bekend als Green Velvet) acte de presence. Vandaar een knoert van een klassieker uit zijn oeuvre.

 

‘Camera’s Ready, Prepare To Flash’, ‘It’s Time for the Perculator’, ‘La La Land’, ‘Answering Machine’ - Curtis Jones weet wel hoe je een clubhit moet maken.  Zaterdag heeft de dj/producer uit Chicago ze allemaal bij zich als hij optreedt voor de OWAP-crowd.

Na beluistering van al zijn albums hebben we gekozen voor een track, afkomstig van het eerste Green Velvet-album Constant Chaos uit 1999. De track is niet zo bekend geworden als bovenstaande clubhits, maar heeft zeker de potentie om die Gashouder zaterdag op z’n kop te zetten. Luister maar!

Green Velvet - Pursuit

OWAP

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws