Nog 1 Catwalk-weekend

Partyscene Redactie | 22 april 2011
headlines

Rotterdamse club ook aan het kruis genageld

Een huurconflict tussen bierbrouwer Heineken en de oprichters van de Catwalk club heeft geresulteerd in een sluiting van de populaire hangout van veel Rotterdamse house- en technofanaten. Na het Paasweekend is het over en uit met de club aan Het Weena. Daarom wordt er de komende dager des te harder gefeest.

Een huurconflict tussen bierbrouwer Heineken en de oprichters van de Catwalk club heeft geresulteerd in een sluiting van de populaire hangout van veel Rotterdamse house- en technofanaten. Na het Paasweekend is het over en uit met de club aan Het Weena. Daarom wordt er de komende dagen des te harder gefeest.

Vrijdag staat Josh Wink in een reeds uitverkocht huis, vergezeld door Doornroosje-programmeur en live-performer Darko Esser.

Zaterdag is er een residents night, met louter bekende gezichten achter de decks; Jamie Lie A Kwie, Sab Titos, Joey Daniel.

De allerlaatste clubnacht in de Catwalk vindt plaats op zondag, als househeld Sebo K de voormalige voetgangerstunnel in het centrum aandoet, bijgestaan door Sandeep, Jamie Lie A Kwie en Sab Titos.

Toch wil het management van de club niet spreken van de allerlaatste Catwalk-avond. ‘De sluiting van de club betekent niet het einde van de Catwalk’, staat geschreven in een persbericht. ‘Catwalk is veel meer dan enkel een pand; het is een club, een muziekstroming, een familie, een gevoel, een tempel. Jouw thuis, mijn thuis, ons ding. Catwalk is hier, waar dit ook mag zijn.’

Wordt vervolgd dus ... Tickets a 10 euro voor zaterdag en zondag zijn alleen verkrijgbaar aan de deur. Typisch; er is dit weekend geen gastenlijst. Dat hadden ze misschien eerder moeten doen.

Catwalk Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws