Nicolas Jaar live bij Gilles Peterson Worldwide

Partyscene Redactie | 21 april 2011
headlines

Talentvolle producer live in Maida Vale Studios

Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van jazz, broken beat, dubstep, soul en house, is de wekelijkse radioshow van Gilles Peterson op de BBC Radio een must-listen. Zeker als de muziek van Nicolas Jaar aan bod komt.Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van jazz, broken beat, dubstep, soul en house, is de wekelijkse radioshow van Gilles Peterson op de BBC Radio een must-listen. Zeker als de muziek van Nicolas Jaar aan bod komt.

De live-sessie van de nog maar 21-jarige Nicolas Jaar en band, die onlangs debuteerde met zijn ambienteske electronica-album 'Space Is Only Noise, is opgenomen in de legendarische Maida Vale Studios van de BBC. Daar hebben in het verleden grote muzieksterren, variërend van The Beatles tot Bjork en David Bowie tot Jimi Hendrix, live opgetreden.  

Beluister de twee uur durende uitzending nog 6 dagen via deze link, met naast het optreden van Nicolas Jaar, muziek van o.a. Nuyorican Soul, Bilal, Simon Ratcliffe, Azymuth, A Tribe Called Quest en kode9.

Gilles Peterson Worldwide

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws