LTJ Bukem terug naar z\'n roots

Partyscene Redactie | 19 april 2011
headlines

Grondlegger intelligent drum & bass @ Sugar Factory

LTJ Bukem. Is dat niet die drum & bass-dj die, samen met buddy MC Conrad, stad en land afstruint om louter zijn koffertje met klassiekers ten gehore te brengen? Neen. De Britse dj/producer heeft ook een jazzy, soulvolle en funky kant. Hoe dat klinkt kun je zondag 1 mei horen in de Sugar Factory.

Tijdens een interview op Radio 6 hebben de mannen van Wicked Jazz Sounds LTJ Bukem namelijk overgehaald om op te treden in de vooravond van hun clubnacht in de  Amsterdamse Sugar Factory. Het zal een set vol jazz, soul en funk worden; muziekstijlen die hem als dj en producer hebben beïnvloed.

Bij fans van LTJ Bukem en zijn label Good Looking Records gaat waarschijnlijk meteen een belletje rinkelen: ‘dat kan wel eens een set worden vol parels, afkomstig van de legendarische cd-reeks Earth, of releases van sublabels als Cookin’, Soulfood en Deep Rooted.’

Hoe dan ook: een dergelijke set van Bukem, voor een keer geen classic drum & bass, is er eentje om niet te missen. Bij gebrek aan dj-sets op het net, waarin ‘LTJ’ de jazzy, soulvolle en funky hoek induikt, publiceren we wat tracks, waarin de muzikale kant van de Britse drum & bass-grootmeester naar voren komt. Enjoy!  

LTJ Bukem - Sunrain

LTJ Bukem - Cosmic Interlude

LTJ Bukem - Moodswings

Wicked Jazz Sounds presents LTJ Bukem

support DJ Missing Links

Sugar Factory, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur

Tickets: 14 euro

Voorverkoop: Sugar Factory

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws