Reminder: afscheid LCD vanavond live via Pitchfork

Partyscene Redactie | 2 april 2011
headlines

'You were there…'

Sta je zaterdagnacht om 02:00u niet op een dampende dansvloer? Of op een ongetwijfeld nog altijd overvol terras? Kruip dan even achter de pc of laptop voor de Pitchfork livestream van het afscheidsconcert van LCD Soundsystem.

Laatste show LCD Soundsystem live te volgen via Pitchfork.Na de chaos rond de ticketverkoop bij dit allerlaatste LCD-concert (uitverkocht binnen 10 minuten), het boze bericht op de LCD-website uit de grond van Murphy’s hart (hij moest zelf 3 x de normale prijs voor kaartjes voor zijn eigen concert betalen), de vier extra shows om de ‘shitbag’ tickethandelaren de wind uit te zeilen te nemen en veel blije fans die de band daardoor toch nog een keer konden zien, is het vanavond zo ver: LCD neemt afscheid in de New Yorkse Madison Square Garden.

Het concert start om 20:00u EDT (02:00u in NL) en wordt geopend door één van LCD’s favoriete bands Liquid Liquid. Ook wordt er een aantal andere special guests beloofd en zal de band nummers spelen die ze nog nooit live ten gehore hebben gebracht. Zou het nog gelukt zijn met dat 16-koppig mannenkoor? Pitchfork verzorgt de stream eenmalig, dus het is kijken of missen. Nou maar hopen dat die server niet gaat roken...

Zorg dat je klaar zit, zodat je later tegen je kinderen kunt zeggen: ‘I was there in 2011…

:-)

 

Website LCD Soundsystem

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws