Plaat van de maand: maart 2011

Partyscene Redactie | 1 april 2011
headlines

L2P’s favoriete tracks van maart

Holy crap, de complete L2P-redactie is totaal in de ban van de eerste zonnestralen en de onverwacht hoge temperaturen, met zachte broken beats, zwoele deephouse, broeierige 4 to the floor en de eerste voorspelling voor een zomerhit! Dat belooft nog wat voor wanneer het straks echt zomer is…

John de Groot

Bubble Club – ‘The Goddess’ (International Feel)

"Zoals het voorjaar zachtjes ontluikt, zo kalm en sereen overspoelen ons ook deze mooie klanken. En in de verte lonkt reeds de zomer......"

 

 

Robbert Voges

South West Seven- ‘Mels Pockets’ (Carry On)

“Een piano in de beste Derrick May-traditie op een logge, sensuele discobeat, met een zwoele kreunende stem op de achtergrond. Perfect als opwarmertje of als hekkensluiter op een voorjaarsavond.”

 

Susanne Woning
Julio Bashmore- ‘Ribble to Amazon’ (3024)

"Een lastige keuze deze maand, tussen Solomuns verleidelijke ‘Love Recycled 2’ op het nieuw Diynamic-sublabel 2Diy4, waarin Curtis Mayfields stem bijna achteloos (maar stiekem briljant) over een bodem van diepe house wordt gedrapeerd, en de onweerstaanbare vrolijkheid in ‘Ribble To Amazon’ van de uit Bristol afkomstige producer Julio Bashmore. Originaliteit gaat dan toch boven slimme samples, dus Julio wint. We hebben al meer lekkere tracks van Bashmore voorbij horen komen, maar als deze nieuwe release op Martyns label 3024 geen ontzettende zomerhit wordt dan eet ik de 12” op met een goede fles Chianti…"

 

Marcel Wijnstekers

Delano Smith- ‘Direct Drive’ (Mixmode)

“Goeie house hoeft niet ingewikkeld te zijn ;-)”

 

 

Aart Gaasbeek

Tom Trago- ‘What You Do’ ft Tyree Cooper (Rush Hour)

“Tom Trago’s tweede album genaamd ‘Iris’ is uit. Het resultaat mag er wezen. Trago verloochent zijn roots niet want op subtiele wijze combineert hij house, electro en techno met hip hop invloeden. Eén van de hoogtepunten van het album is de samenwerking met hiphouse legende Tyree ‘Turn up the Bass’ Cooper.”

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws