Rotterdamse archeologen doen bijzondere opgraving

Partyscene Redactie | 30 maart 2011
headlines

Mix Benny Rodrigues uit stenen housetijdperk

Er circuleert een tien jaar oude mix op het internet van de Wesley Sneijder van de Nederlandse dancescene: Benny Rodrigues.

Er circuleert een tien jaar oude mix op het internet, afkomstig van de Wesley Sneijder van de Nederlandse dancescene: Benny Rodrigues. Download een uur durende set van een piepjonge (18), getalenteerde dj, die begin jaren nul naam en faam maakt in de oude Now&Wow van Ted Langenbach.

 

De set is weliswaar opgenomen in de Haagse club Eau, maar bevat een flinke N&W-vibe, aldus de Rotterdamse dj, die momenteel nog middenin een sabbatical zit; mede om meer tijd in zijn studio door te brengen.

 

Maar de eerste boekingen zijn reeds aangenomen door Benny. Eén daarvan is Dance Valley, en er volgen hoogstwaarschijnlijk meerdere gigs, komende zomer. 

Als je naar zijn tien jaar oude set luistert, begrijp je dat zijn afwezigheid achter de draaitafels een groot gemis is voor de Nederlandse clubs.

 

Tot de tijd dat hij zich weer met regelmaat gaat melden achter de decks, kun je luisteren naar onderstaande trip down memory lane. Een setlist waar de nostalgie vanaf druipt en waarmee Rodrigues begin jaren nul vrijwel elke zaterdagavond de fundering van het oude pakhuis aan het St. Jobsveem dusdanig aantastte, dat de yuppen die er nu wonen zich serieus mogen afvragen of het de peperdure investering wel waard is geweest.

Download de set HIER.

Tracklisting:

Hatiras - Space invaders (international records)

DJ Sneak - Wicked beats (magnetic)

Harry Choo Choo Romero - Tania (bambossa)

X-press 2 - Muzikizm (skint)

Simon - Free at last (nrk/deep dreams)

Devilfish - Man alive (bush)

Plastikman - Spastik (Novamute)

Faithless - We come one 'Dave Clarke rmx'

Bjorn Svin - Man over board (ec)

Jaydee / Armand van Helden beats (unknown)

Lil’ Louis - Blackout 'rmx' (fffr)

Andre Michelle - a2 (le petit prince)

X-Press 2 - Muzik (junior)

M-Experience - The Tunnel (spectron)

Aril Brikha - Groove la chord (transmat)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws