Red Dot Relief: labels in actie voor Japan

Partyscene Redactie | 18 maart 2011
headlines

Labels slaan handen ineen

De labels Visionquest, Crosstown Rebels en Tuning Spork zijn een actie begonnen om geld in te zamelen voor Japan. Zij vragen een bijdrage van de hele dancescene; zowel van artiesten als van clubeigenaren, organisatoren en clubbers.

Red Dot Relief
Zoals je begin deze week al kon lezen, leeft de internationale dancescene volop mee met de hartverscheurende gebeurtenissen in Japan. Maar het stadium van geschokte berichtjes op Facebook plaatsen is voorbij. Een aantal labels heeft nu de handen ineen geslagen en komt in actie. Via Red Dot Relief vragen ze iedereen een steentje bij te dragen.

Artiesten worden gevraagd een deel van hun fee te doneren, clubeigenaren worden verzocht collectebussen in hun venues te plaatsen, en iedereen wordt gevraagd een donatie te doen aan de organisatie Peaceboat. Dat is een Japanse Non-Profit NGO die zich normaal gesproken bezighoudt met het promoten van vrede, mensenrechten en milieubescherming, maar na de desastreuze aardbeving besloten heeft de activiteiten de verleggen naar directe hulpverlening aan de slachtoffers. Doe je toch liever een donatie aan een bekende organisatie, dan kan dat natuurlijk ook.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws