Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 11 februari 2011
headlines

WEEEEEEEEEEEKEND!!!!!

Kerri Chandler in Studio80, Martin Buttrich in de Catwalk, Technasia in de Westerunie, Oscar Mulero in de Poema, Cari Lekebusch in Doornroosje. Knopen moeten worden doorgehakt - zelfs in het weekend. Feest-ze!

 

Wat: VRIJ! - 25 jaar lady Aida Tour.

Locatie: Paard van Troye, Den Haag.

Datum: vrijdag 11 februari.

Line-up: Bart van Rijn, Fabio, Lady Aïda.

Entree: vrij.

Bijzonderheden:

De Eindhovense DJ/producer Lady Aïda (Aïda Spaninks) zit dit jaar precies 25 jaar in het DJ vak! Aïda staat aan de bakermat van de house. Ze begon in 1985 in café Sands aan het Stratumseind in Eindhoven, maar bleef niet niet lang onopgemerkt in de rest van Nederland en ver daarbuiten.

Na 25 jaar kent Lady Aïda nog altijd geen rust. Haar passie voor vernieuwende dancemuziek en haar tomeloze energie drijven haar nog altijd achter de draaitafels. Om haar jubileum te vieren start ze vanaf vrijdag 24 september 2010 in het Eindhovense TAC met een speciale tour die tot na de zomer van 2011 langs een groot aantal Nederlandse podia en festivals zal gaan. Aïda wordt tijdens haar optreden bijgestaan door de locale helden.

 

Wat: Blackout.

Locatie: Studio80, Amsterdam.

Datum: vrijdag 11 februari.

Line-up: Kerri Chandler, Casper Tielrooij, Michael Jacques, Thomas Martojo.

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: Op de derde editie van Blackout hoog bezoek in de persoon van Kerri Chandler, house pionier van het eerste uur. Met twee draaitafels, twee CD spelers, twee laptops, een Korg MS 20 en een microfoon zal hij maar liefst 4 uur lang de muziek verzorgen. U begrijpt het wel: dat kan haast niet anders dan een memorabele avond worden..

 

 

Warren Fellow

Wat: Play Martin Buttrich-special.

Locatie: Catwalk, Rotterdam.

Datum: vrijdag 11 februari.

Line-up: Martin Buttrich, Warren Fellow

Entree: 13 euro.

Bijzonderheden: Na een dikke eerste editie, met Steve Bug, en een overheerlijke followup met tINI & Ray Okpara is het aanstaande vrijdag tijd voor het volgende hoofdstuk in het nu-al-historisch-boek genaamd Play.

All the way uit Duitsland hebben we dit keer een zeer bijzondere gast, die genoeg over Catwalk heeft gehoord dat hij zich zelfs meer op deze avond verheugt dan wij.

Het is tijd voor Martin "Freak Sensation" Buttrich om onze legendarische booth met een speciale Live-set te betreden!

Naast deze gigantisch dope producer zal onze oude vriend Warren Fellow weer zijn sound door de tunnel heen laten rammelen en ook Sander Baan zal zijn dope sound voordragen.

Wat: Click.

Locatie: Westerunie, Amsterdam.

Datum: zaterdag 12 februari.

Line-up:

Westerunie: Stefano Richetta, Wouter de Moor, Remy, Anton Pieëte, Technasia, Live: The Advent.

Westerliefde: Ille Bitch, Boris Werner, Lauhaus, De Man Zonder Schaduw.

Entree: 17,50.

Bijzonderheden: Na een weergaloos 2010 maakt Click zich in de zonsopgang van 2011 volledig op stoom en koersvast op voor zijn vierde verjaardag. Een die gevierd mag worden. Na een reeks tot de nok tot toe gevulde en volledig uitverkochte edities met de grootste technonamen die er toe doen is het op zaterdag 12 februari de eer aan redders van de nacht The Advent Live Verenigd Koninkrijk, Technasia Frankrijk, Boris Werner & Lauhaus (4u set), Remy, Anton Pieëte, Wouter de Moor, De Man Zonder Schaduw, Ille Bitch en Stefano Richetta –Mr. Click himself- de hoofdstedelijke Westerunie en Westerliefde tot de allerlaatste steen af te breken zoals een naar behoren Clickfeest waardig. zich in de zonsopgang van 2011 volledig op stoom en koersvast op voor zijn vierde verjaardag. Een die gevierd mag worden. Na een reeks tot de nok tot toe gevulde en volledig uitverkochte edities met de grootste technonamen die er toe doen is het op zaterdag 12 februari de eer aan redders van de nacht The Advent Live Verenigd Koninkrijk, Technasia Frankrijk, Boris Werner & Lauhaus (4u set), Remy, Anton Pieëte, Wouter de Moor, De Man Zonder Schaduw, Ille Bitch en Stefano Richetta –Mr. Click himself- de hoofdstedelijke Westerunie en Westerliefde tot de allerlaatste steen af te breken zoals een naar behoren Clickfeest waardig.

 

 

Remy

Wat: Mental Evolution.

Locatie: Poema, Utrecht.

Datum: zaterdag 12 februari.

Line-up: Oscar Mulero, Paul Boex, Remy.

Entree: 14,50 euro.

Bijzonderheden: Het is het afgelopen jaar even rustig geweest rondom Mental Evolution, maar voor 2011 staan er weer mooie dingen op de planning. 12 februari is het dan eindelijk weer zover en wordt Club Poema deze avond het podium voor weer een heerlijk avondje onvervalste no-nonsense techno.

Speciaal voor deze editie presenteren zij met trots de kick-off van Oscar Mulero's eerste album tour ooit! Deze Spaanse matador staat al ruim 20 jaar aan de top van de techno en nu komt hij dan eindelijk met zijn allereerste échte album, genaamd; 'Grey fades to Green'. Het zal een speciale avond worden waar Oscar 3 uur lang een exclusieve set zal spelen met voornamelijk nieuw werk van het album, afgewisseld met de welbekende Spaans gepeperde beats zoals alleen hij dat kan!

Wat: Dikke Dubstep.

Locatie: Patronaat, Haarlem.

Datum: zaterdag 12 februari.

Line-up: 16bit, Borgore, Dion47, Myrkur.

Entree: 12.

Bijzonderheden: Voor de dikste smerigste beats moet je bij de Israëlische dubstepfabrikant Borgore zijn, die zijn stijl toepasselijk 'gorestep' heeft genoemd. Borgore’s roots zitten in de death metal en die rauwheid en bombast laat hij in zijn sets zeker naar voren komen.

Asef Borger is vanaf kinds af aan muzikaal klassiek geschoold en weet daarom verschillende genres in zijn muziek te combineren. Borgore maakt echt dirty dubstep en kan soms nogal kort door de bocht komen in zijn nummers. Dit vormt maar een kleine impressie van wie Borgore is en doet, dus kom hem vooral checken.

Cari L. Wat: Planet Rose.

Locatie: Doornroosje, Nijmegen.

Datum: zaterdag 12 februari.

Line-up:

Area 1: Cari Lekebusch, Pure, Live: Alan Fitzpatrick

Area 2, hosted by TechNORm: Department 38., Han Solo, Jan Liefhebber, Timbalism.

Entree: 15.

Bijzonderheden: De Zweedse technolegende Cari Lekebusch komt terug naar de Groenewoudseweg. Vorig jaar speelde hij de hoofdrol in een legendarische editie van Drift. Dat vraagt uiteraard om een comeback. De goedlachse man met de pet, brengt dit keer zijn goed vriend Alan Fitzpatrick mee. Deze Londenaar heeft vorig jaar vriend en vijand verrast met zijn afwisselende Shadows In The Darkalbum, dat verscheen op het label van die andere Zweedse technolegende: Adam Beyer. Alan treedt vanavond live op. Cari heeft graag de tijd en die geven we hem natuurlijk me alle liefde. Drie uur lang zal hij ons tot ongekende hoogte opzwepen in de voor hem typerende rollende techno stijl, waar we allemaal zo van houden.

In het zuiden des lands gebeuren een hoop spannende dingen. Zo is de crew van TechNORm al enige jaren verantwoordelijk voor een hoop memorabele feesten in de punt van de leeuwentenen, genaamd Heerlen. Residents Han Solo & Department 38 worden bijgestaan door de lokale coryfeeën Timbalism en Jan Liefhebber.

Wat: Midnight Freaks.

Locatie: Air, Amsterdam.

Datum: zaterdag 12 februari.

Line-up: Dennis Ruyer, Furrr & Hazendonk, James Zabiela.

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: 2011 Is net afgetrapt en Air doet er nu al een schepje bovenop. Terwijl velen nog aan het herstellen zijn van een griepje, heerst er in Air gewoon een uitbundige feeststemming. Zaterdag 12 februari staat er namelijk een zekere man op het podium in Air tijdens Midnight Freaks die eigenlijk geen introductie meer nodig zou moeten hebben: James Zabiela. Maar laat het nou net zo zijn dat hij al ruim vijf jaar niet meer in een Nederlandse club heeft gestaan. Schande! Dus daar moest wat aan gedaan worden.

Hebben we een essentieel feestje gemist in dit overzicht? Zet ‘m dan in het forum! Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws