\'FabricLive 55\' door DJ Marky

Partyscene Redactie | 6 januari 2011
headlines

“Geen bombastische clubset”

Het Britse label Fabric doet de laatste tijd goede zaken. De dikke Shackleton-editie in de reguliere ‘Fabric’-serie is net een maand uit (luister de eerste 30 minuten) en we mogen ons nu alweer verheugen op de volgende ‘Fabric Live’ met drum & bass grootmeester DJ Marky.

De Britse dubstep-producer Shackleton wist eind vorig jaar terecht binnen een paar weken een plekje te veroveren op vele jaarlijstjes, met een mooi uitgebalanceerd en spannend overzicht van zijn beste werk.. Op ‘Fabric 55’ presenteert hij een avontuurlijke, abstracte mix van tracks uit o.a. zijn Skull Disco-periode, zijn ‘Three EP's’-release, werk van zijn nieuwe label Woe To The Septic Heart en ook nog eens een hele berg niet eerder uitgebrachte tunes. Nog niet gehoord? Hieronder vind je de eerste 30 minuten van 'Fabric 55'.

 

FabricLive 55 door DJ Marky.Nog maar net bijgekomen van dit laatste muzikale wapenfeit van Fabric, blijkt de volgende grootmeester alweer op het programma te staan. De Braziliaanse DJ Marky mag aan de bak voor ‘FabricLive 55’. De drum & bass-veteraan bleek zelf al lang uit te kijken naar het moment waarop hij eindelijk gevraagd zou worden voor deze serie: “Veel artiesten die ik geweldig vind hebben er één gedaan en ik had de mix de dag nadat ik gevraagd werd al af. De club Fabric en deze serie zijn bekend over de hele wereld, dus het is heel belangrijk voor mijn carrière”.

Volgens Marky wordt het geen bombastische club set, maar een ‘smaakvolle selectie van met bas doorspekte tunes vol soul, muzikaliteit en grooves’. FabricLive 55 komt op 17 januari uit (tracklist en meer info).

Website Fabric

Website DJ Marky

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws