Laurent Garnier viert nieuwjaar met 4 gratis tracks

Partyscene Redactie | 5 januari 2011
headlines

Met de beste wensen van Garnier

Waar een fout gelopen Facebook-wedstrijdje al niet goed voor is. Garniers plannetje om volgers van zijn Facebook-pagina in het zonnetje te zetten mislukte en daarom krijgen al zijn fans nu gratis muziek.

Met de beste wensen van Garnier.Ben je niet één van de 104.000 (WTF?) mensen die de Fransoos via Facebook volgen of heb je je berichten niet recent gecheckt, dan volgt hier de samenvatting: Laurent Garnier had bedacht dat het leuk zou zijn om de 101.001ste persoon die zich aanmeldde op zijn fanpage, zijn complete discografie cadeau te doen. Hij zond de winnaar diverse mailtjes, maar kreeg van deze blijkbaar behoorlijke sukkel nooit antwoord.

De volgende poging was om de 1994ste persoon die zich in het verleden had aangemeld op diezelfde fanpage dan alsnog de complete discografie te geven, aangezien 1994 het jaar was waarin de eerste FCom-release uitkwam. Maar dit bleek niet meer te achterhalen. En daarom wenst hij nu al zijn fans een gelukkig nieuwjaar met gratis muziek (jeuj!).

Het betreft een 22 minuten durende versie van ‘Gnanmankoudji’ (live opgenomen tijdens een LBS-sessie in de Panoramabar), een 17 minuten durende versie van zijn Comfort Fits ‘Lucifer’-remix (live opgenomen tijdens een LBS-sessie in de Fuse), de track ‘Babylon’ die afkomstig is van zijn recente compositie voor de balletvoorstelling ‘And Then, One Thousand Years Of Peace’ en een nog niet eerder uitgebrachte dubstep-track, getiteld ‘Cancel The Apocalypse’. De tracks zijn de rest van deze week gratis te downloaden.

 

MySpace Laurent Garnier

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws