Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 24 december 2010
headlines

WEEEEEEEEEEEKEND!!!!!

Het partyaanbod is niet voor de poes, de dagen rond Eerste - en Tweede Kerstdag. Dus na de kalkoen, konijn, eendenlever, zalm, champagne en Chateau neuf du Pape zijn er legio mogelijkheden om de overtallige pondjes eraf te dansen. Waar je ook heen gaat: pas een beetje op, ’t is glad op de weg. Merry Christmas!   

 

Wat: The sound of music, part 1.

Locatie: Catwalk, Rotterdam.

Datum: zaterdag 25 december.

Line-up: Hermanez, Lager, Onno.

Entree: 10 euro.

Bijzonderheden: Tijdens de kerstdagen presenteert de Catwalk, om in de stijl van kerst te blijven, het tweeluik The sound of music. Na alle kerstverplichtingen wil je natuurlijk even lekker dansen en dat zonder allerlei kerst poespas en of extra hoge entreeprijzen omdat het kerst is. Special guest op deze avond is de uit België afkomstige Hermanez. Vorig jaar december stond hij voor het eerst in de Catwalk tijdens Diepgang en maakte hij een onuitwisbare indruk want hij draaide alle andere dj's die avond onder de tafel. Hoogste tijd dus om dat nog een keer te doen. Hermanez wordt bijgestaan door Onno, die zijn debuut maakt in de Catwalk. Onno gooit het hele jaar al hoge ogen met zijn releases op Upon You, Get Physical en vele anderen. Zijn muziekstijl past perfect bij de Catwalk dus er wordt veel verwacht van deze man. De avond wordt geopend door halve finalist van de DJ Contest; Lager.

 

Catwalk

Wat: Bla Bla celebrates Christmas Madness.

Locatie: Studio80, Amsterdam.

Datum: zaterdag 25 december.

Line-up:

Area 1: Anja Schneider, Daniel Sanchez, Hermanez

Area 2: Sebrok, Wulff modern

Entree: 14,99.

Bijzonderheden: Anja Schneider eigenaresse van het bekende internationale label Mobilee records komt speciaal uit Duitsland om er een te gekke eerste kerstavond van te maken.

Naar het schijnt weet Sebrok uit Duitsland hier ook raad mee en kent zijn minimal, house, techno ABC by heart. Hij staat bekend als a rising star throughout the Decade binnen de gevestigde orde van Berlijn.

Anja Schneider en Sebrok sluiten tegelijk de avond in zaal 1 en 2 af.

In zaal 1 zal de kerststemming er goed ingebracht worden door een openingsset van Daniel Sanchez Na deze Mastermind achter Bla Bla neemt onze Belgische vriend Hermanez het stokje van hem over. Hermanez kennen de Bla Bla luisteraars van zijn dikke plaat op de Bla Bla Summer Sampler Vol.1

De altijd beregezellige zaal 2 wordt geopend door Wulff modern: de man om je eerste muzikale kerstavond mee door te komen.

 

 

XTC XTC ...Wat: Switch.

Locatie: Tivoli de Helling, Utrecht.

Datum: zaterdag 25 december.

Line-up: Bas Mooy, Joey Beltram, Staas, Tom Hades.

Entree: 20 euro.

Bijzonderheden: De feestdagen zijn weer aangebroken, tijd voor familie, warmte en gezelligheid. Voor de ravers onder ons dus ook de hoogste tijd om weer eens bij elkaar te komen. Het is weer tijd voor Switch om er tussen alle verplichte nummers, maar weer eens een potje van te maken. Geen plastic bomen, slingers poes pas, kerstavond of andere tralala, maar gewoon ouderwets knallen met de hoofdletter T van techno. Joey Beltram, Tom Hades, Bas Mooy en Staas staan op het smakelijke kerstmenu. Deze gerenommeerde artiesten uit Amerika, Belgie en Nederland zorgen voor de stuwende, donkere techno waar Switch voor gaat.

Wat: Warehouse.

Locatie: Westelijk Handelsterrein, Rotterdam.

Datum: zondag 26 december.

Line-up: Agnes, Damoon, Kabale und Liebe, Kadir Pelit, Khalil, Lilith.

Entree: 12 euro.

Bijzonderheden: Na de explosieve verschijning van oa de Pakhuis feesten is het Westelijk Handelsterrein op 2e kerstdag weer dé plek voor de liefhebbers van de betere feesten. Op 26 december zal Warehouse een ijzersterke nationale en internationale line-up serveren. Gecombineerd met de mooiste ruimte in het gebouw, het perfecte recept voor één van de langste en traditioneel gezelligste nachten van het jaar.

 

Steve BugWat: Rockit Christmas Allstars.

Locatie: Westerunie, Amsterdam.

Datum: zondag 26 december.

Line-up:

Westerunie: Darko Esser, Steve Bug, Bushwacka, André Galluzzi

Westerliefde: FLIPSE, Anton Pieëte, Juan Sanchez, Erick E.

Entree: 17,50 euro.

Bijzonderheden: Op zondag 26 december worden alle Christmas Allstars opgeroepen om nog een keer te knallen in 2010 bij Rockit in de Westerunie (Amsterdam). FCA-Music heeft een mooie line-up samengesteld om je een onvergetelijke kerst te bezorgen.

De avond begint vroeg met een heus kerststerrendiner in het Westergasterras. Vanaf 22:00 uur gaan de deuren van de Westerunie open.

Dresscode voor deze speciale Christmas Allstar editie: Jesus Christ, Superstar - Wishing On a star -Baby I'm a star - a star is born - Midnight star - Rockstar - Rising Star - star Wars - Wanna Be A Star (en natuurlijk verder alle star attributen die jou helpen je eigen star te zijn).

 

 

Wat: L'etikerst.

Locatie: Winkel van Sinkel, Utrecht.

Datum: zondag 26 december.

Line-up:

L'Etiket Main, hosted by Moon Harbour: Erick E, Luna City Express, Live: Olene Kadar, Live: Polder

L'Etiket Basement, hosted by Wir Lieben Sonntag: Barth Floor, Daya, DGdaan, Joost Ruyter, Macroscope, Roonigan, Willem Woortman, Wouter Vogelaar, Live: Daniel Zuur

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: 2de kerstdag staat in het teken van het label Moon Harbour in de Winkel van Sinkel tijdens L’Etikerst. Luna City Express vertegenwoordigt Moon Harbour wat heel 2010 haar 10 jarige bestaan gevierd heeft. L’Etike(rs)t wordt daarom de aller laatste Moon Harbour 10 year anniversy showcase. Dit label bestaat uit onder andere:” Andre, Dan Drastic en natuurlijk Mathias Tanzmann.” Na enkele showcases in Studio80, Club11en Catwalk Rotterdam volgt nu L’Etike(rs)t in De Winkel van Sinkel te Utrecht. Aan de reeds gestarte kaartverkoop is nu al te zien dat deze line up van een heel hoog niveau is.

Wat: Mood Elevator X-Mas Special.

Locatie: Tivoli de Helling, Utrecht.

Datum: zondag 26 december.

Line-up:

Grote Zaal: Brent Roozendaal, Darko Esser, Margot, Pitto, Live: Luke Abbott

Foyer: da_renzo, Ghost Dusters, Joost Ruyter, Live: Flatalucci.

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: Het warme gevoel wordt vastgehouden tijdens Mood Elevator X-Mas Special op 2e Kerstdag. Met live: de Britse producer Luke Abbott, die wel weet hoe je muziek uit een machine warm en menselijk kan laten klinken. Het is niet verwonderlijk dat zijn laatste album ‘Holkham Drones’ met artiesten als Four Tet en Aphex Twin wordt vergeleken. Zijn intelligente, soms aan Kraftwerk refererende minimal varieert van transcendent kabbelend tot hypnotiserend doordenderend met aan Krautrock-verwante repetitieve melodieën. Het Italiaanse duo Margot, een van de nieuwste aanwinsten van Border Community, combineert de Italo van de eighties en de house van daarna tot een eigenzinnige vorm van future disco. Natuurlijk zijn Mood Elevators Pitto, Brent Roozendaal en Darko Esser ook van de partij.

Hebben we een essentieel feestje gemist in dit overzicht? Zet ‘m dan in het forum! Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws