Kerstspecials BBC Radio One

Partyscene Redactie | 22 december 2010
headlines

Aan de kalkoen bij Grooverider thuis …

De kerstspecial van de wekelijkse drum & bass-show van Fabio & Grooverider is hilarisch. Mevrouw Grooverider heeft voor het duo + gasten Goldie Sub Focus, Shy Fx, Heist & DJ Fresh een enorm kalkoen bereid.

Gilles Peterson, Benji B en Fabio & Grooverider blikken met geweldige radioshows terug op een muzikaal zeer geslaagd 2010. Zowel voor de drum & bass als house, als dubstep als nu-jazz en -soul als broken beat was het een topjaar. Hoe goed laten de heren dj’s horen.

Gilles Peterson ramt er in twee uur tijd 60 persoonlijke favoriete tracks - all winners - doorheen; van juweeltjes van James Blake tot Joy Orbison en van vloervullers van Gold Panda tot Four Tet.

Bij de show van Benji B is het niet veel anders. De leerling van Gilles Peterson laat horen dat zijn smaak voor goede muziek met het jaar beter wordt, aan de hand van muziek van o.a. Joy Orbison, Martyn en Steve Spacek.

De kerstspecial van de wekelijkse drum & bass-show van Fabio & Grooverider is hilarisch. Mevrouw Grooverider heeft voor het duo + gasten Goldie Sub Focus, Shy Fx, Heist & DJ Fresh een enorm kalkoen bereid. En terwijl de champagne rijkelijk vloeit, draait iedereen zijn favoriete tunes van het afgelopen jaar.

 

BBC Radio One

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws