Serious Request: bieden op gig Solar of Extrema Outdoor

Partyscene Redactie | 21 december 2010
headlines

Bieden op de openingsslot tijdens Extrema Outdoor

Het is natuurlijk niemand ontgaan dat de 3FM-dj’s Giel, Gerard en Coen weer in het glazen huis zitten om geld in te zamelen voor het goede doel. Via de veilingsite kan geboden worden op gigs tijdens Extrema Outdoor en Solar Weekend.

Bieden op een gig tijdens Solar of Extrema Outdoor.De Nederlandse dancescene is opnieuw niet te beroerd om de handjes uit de mouwen te steken voor Serious Request. Joost van Bellen draaide afgelopen zaterdag al in de Amsterdamse Club Home tijdens een Serious Request benefietavond, Lady Aïda kwam in actie met een popquiz en veiling in haar eigen ‘Dommel aan de Maas’ en Don Diablo gaf een masterclass plaatjes draaien.

Extrema is ook van de partij, nu Serious Request op de thuisbasis van deze organisatie is neergestreken: “Extrema veilt een plek op de programmering van beide festivals! De winnaars worden behandeld zoals alle artiesten op de Extrema-festivals. Ze krijgen backstage-passen, kunnen hangen met de andere geprogram-meerde artiesten en krijgen natuurlijk met vrienden toegang tot het festival. Dus bij dezen een oproep aan alle bands, singer-songwriters, hiphopacts en natuurlijk dj’s: verzamel zo veel mogelijk geld bij vrienden, familie en fans en bied!”

De gig op Solar doet momenteel € 830,- (bieden tot 27 december) en de openingsslot op Extrema Outdoor doet € 1405,- (bieden tot 29 december). Op de veilingpagina zijn verder een gesigneerde Pioneer CDJ1000 van Ferry Corsten, VIP-kaarten voor het stijf uitverkochte Lowlands en een dansplaatjes-set (jaren 60/70/80) van het Utrechtse Vinyl Collectief te vinden.

Vind je dit allemaal niet zo boeiend, dan kun je er altijd nog je missie van maken om eindelijk eens wat fatsoenlijke elektronische muziek op 3FM te krijgen, via 0909-1336 of de website van Serious Request. De volledige opbrengst gaat naar weeskinderen, die hun ouders zijn verloren aan AIDS.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws