25 jaar Grote Prijs van Nederland

Partyscene Redactie | 8 december 2010
headlines

Talentencontest gaat kwart eeuw mee

Zaterdag vinden in de Amsterdamse Melkweg en Paradiso de finales in alle categorieën plaats van De Grote Prijs van Nederland. Het is een bijzondere editie, want de talentencontest van eigen bodem gaat alweer een kwart eeuw mee. Een zilveren jubileum dus!

Zaterdag vinden in de Amsterdamse Melkweg en Paradiso de finales in alle categorieën plaats van De Grote Prijs van Nederland. Het is een bijzondere editie, want de talentencontest van eigen bodem gaat alweer een kwart eeuw mee.

 

Samen met haar partners viert de Grote Prijs 25 jaar Nederlandse popgeschiedenis. Met een jubileumsite, -boek, en -album, via deze link gratis te downloaden, worden de beste, mooiste en opvallendste artiesten en gebeurtenissen uit 25 jaar Grote Prijs belicht.

Tijdens de finales zijn er speciale jubileumoptredens van oud-winnaars Lucky Fonz III, Jiggy Djé, Krause, Eefje, Kleine Jay & Cartes, Dret & Krulle, The Cosmic Carnival, M.O. & Brakko, Apllescal en Pitto.

De finales in de categorie dance/producers start vanaf 20:00 uur in de Melkweg. Finalisten zijn Audiomilch, Egbert, Gumnaam, Individualism, June Miller en MOK-C.

Stemmen voor de publieksprijs kan via deze link, tot de finale.

De finalisten uit de categorie dance/producers

 

25 jaar Grote Prijs van Nederland

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws