Extrema Outdoor en Solar vandaag in de voorverkoop

Partyscene Redactie | 1 december 2010
headlines

Extrema denkt met u mee

Kijk, da’s een organisatie die eens een beetje meedenkt met de danceliefhebber. Wil je een kaartje kopen voor Extrema Outdoor of Solar Weekend voordat de BTW-verhoging ingaat, dan sla je vandaag je slag. Is de bodem van je portemonnee al in zicht door de prijzige decembermaand, dan kun je ook kaarten reserveren.

Extrema reserveert 10% van de kaarten.In navolging van Lowlands en diverse andere festivals die vervroegd met hun voorverkoop zijn begonnen, biedt ook Extrema haar bezoekers de kans om festivalkaarten te kopen vóór de BTW-verhoging. Maar aangezien we (vooral deze maand) niet allemaal zwemmen in het geld, is er ook de mogelijkheid om kaarten te reserveren.

10% van de kaarten zal worden gereserveerd tot 1 februari. Je kunt je hier op inschrijven (max. 2 per persoon) via de sites van Extrema Outdoor en Solar Weekend. Deze kaarten kunnen in de hele maand januari gekocht worden. Extrema heeft hiertoe besloten i.v.m. het bizar snelle uitverkopen van onder meer Lowlands en Eurosonic/ Noorderslag. Op deze manier wil de organisatie iedereen een eerlijke kans op een festivalticket geven. NB Als je in 2011 pas een ticket koopt, dan geldt wel de nieuwe ticketprijs met verhoogde BTW.

Extrema Outdoor vindt op 16 juli plaats bij Best en Solar Weekend op 5, 6 en 7 augustus bij Roermond. De voorverkoop start dus vandaag, 1 december om 12.03u. Meer info en ticketprijzen vind je op de website van Extrema.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws