Het Kabinet dat niet gaat vallen

Partyscene Redactie | 18 november 2010
headlines

Tweedaags dansspektakel in StudioK

Het Kabinet dat niet gaat vallen

Wie denkt dat Het Kabinet een Troubadour-achtige winkelketen is, waar je van die 'net niet klassieke' kasten van mdf-hout kunt kopen, heeft het mis. Wie er vanuit gaat dat Het Kabinet een instituut in Den Haag is dat gedoogd wordt door PVV-criminelen komt ook bedrogen uit.

Het Kabinet is een tweedaags indoor 'festivalletje' voor zwarte dansmuziekfreaks. In StudioK, georganiseerd door de jongens van Dekmantel. Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november met een dag- en nachtprogramma. Komt dat zien!

Het programma, met artiesten als Joy Orbison, Floating Points, Mathew Jonson, Omar S en Recloose in de line-up, is niet voor de partypoes, zullen we maar zeggen. Ook overdag is een bezoek aan de hoofdstedelijke poptempel de moeite waard, met shows van ondermeer Gummbah, PIPS:lab en Dansje.

Als je gaat, dan ga je twee dagen: passe-partout tickets kosten drie tientjes. Voor iets meer dan de helft pak je 1 avond. De show van Gummbah kost tien euro’s.

Een speciale Kabinet-website, met het laatste nieuws over het tweedaagse feest en interviews met de artiesten, is inmiddels in de lucht.

Nogmaals: de enige echte website van Het Kabinet

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws