FYM festival toch weer op Stadsblokken

Partyscene Redactie | 28 oktober 2010
headlines

Geslaagde onderhandelingen met eigenaar terrein

Goed nieuws voor alle trouwe Free Your Mind-bezoekers. Nadat eerder was gemeld dat organisator FCA op zoek moest naar een nieuwe locatie, werd vandaag bekendgemaakt dat het festival in 2011 toch weer terugkomt op de Arnhemse Stadsblokken. FCA viert dit met een kortingsactie en een line-up die meer op de bezoekers wordt afgestemd.

Free Your Mind FestivalPersbericht:

“In mei 2010, vlak voor de laatste editie van Free Your Mind Festival, brachten wij naar buiten dat een deel van het Free Your Mind gevoel verloren zou gaan: Free Your Mind Festival zou verdwijnen van zijn zo kenmerkende locatie. Het festivalterrein werd te duur om een goede programmering en aankleding van het festival te blijven bieden. Het afscheid van de oevers aan de Rijn is tijdens de 7e editie van Free Your Mind Festival werd waardig gevierd.

Maar… in september, na veelvuldige onderhandelingen zijn we er toch nog uit gekomen met de eigenaar van het festivalterrein. FREE YOUR MIND Festival BLIJFT voorlopig op zijn locatie! 

Na dit goede nieuws willen wij jou als bezoeker natuurlijk memorabele edities blijven bieden. Edities die je een nog grotere glimlach op je gezicht bezorgen en waar je met een heerlijk gevoel aan terug blijft denken. Hoe?! De prijs van de kaarten worden aantrekkelijker gemaakt, terwijl de invulling van het festival meer op jouw wensen wordt afgestemd. Maar…, daar hebben wij jouw mening en visie wel voor nodig!”

Onder het motto ‘Share Your Mind’ vraagt FCA jullie medewerking aan een onderzoek rond Free Your Mind en Rockit Open Air. Daarmee zijn gratis kaarten en kaarten met korting te verdienen voor beide festivals. Klik hier voor de details en het onderzoek.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws