Extrema verplaatst NYE-feest

Partyscene Redactie | 21 oktober 2010
headlines

'Kosten tijdens oud & nieuw te hoog'

De organisatie breekt met haar jarenlange traditie van spectaculaire oud & nieuw-feesten en maakt bekend dat het feest wordt doorgeschoven naar een later moment in 2011.

Extrema NYEPersbericht van de Extrema-website:

"Extrema zal dit jaar geen evenement organiseren op 31 december. De steeds hogere kosten tijdens Nieuwjaar zijn de grootste reden voor het verzetten van een gloednieuw festivalconcept. Al meer dan tien jaar viert de organisator steevast de jaarwisseling spectaculair met ’s lands grootste dance-event tijdens Nieuwjaar. Het geplande evenement zal nu later in 2011 plaatsvinden.

Omdat Extrema een andersoortig evenement wilde organiseren dan dat ze afgelopen jaren deed tijdens Nieuwjaar, heeft de organisatie de afgelopen maanden een hoogwaardig, compleet nieuw evenementenconcept ontwikkeld met onder andere meer balans tussen en aandacht voor performance, artiesten en aankleding. De kosten voor het realiseren van een dergelijk evenement bleken echter te hoog om aan de door Extrema beoogde kwalitatieve eisen te voldoen.

Tegenwoordig verdubbelen en soms zelfs verdrievoudigen de personeelskosten en vooral de gages van de artiesten tijdens de wereldwijde feestdag. Met als gevolg dat de kosten vervolgens eveneens voor de bezoeker te hoog zouden worden, hetgeen Extrema heeft doen laten besluiten het evenement later in 2011 te laten plaatsvinden."

Website Extrema

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws