DJ Marky-maandag

Partyscene Redactie | 11 oktober 2010
headlines

Drum ’n bass met een Braziliaans tintje

Laten we de week eens goed beginnen op deze misschien wel laatste zonnige maandag van 2010, met tweeënhalf uur drum ’n bass van één van de beste dj’s in het genre; DJ Marky.

DJ Marky
De Braziliaan Marco Antônio Silva (a.k.a. DJ Marky) slingert al sinds 1992 de dikste beats richting het Zuid-Amerikaanse publiek. Toen hij rond 1997 kennismaakte met Britse drum ’n bass grootheden als DJ Hype en Goldie en V Recordings-labelbaas Bryan Gee was de oversteek over de grote plas snel gemaakt. Ook het Europese vasteland ging plat voor zijn skills.

Zijn laatste wapenfeiten, de compilaties ‘The Master Plan’ en ‘Influences’ dateren alweer van een paar jaar geleden (al verscheen eerder dit jaar wel een digitale mix getiteld 'Urban Jungle' op Urban Jungle Productions). Vooralsnog zijn er geen plannen bekend voor een nieuw album. 2010 staat vooral in het teken van de losse releases, remixen en een uitgebreide tour. In het kader van die tour streek Marky op 4 oktober neer in de Portugese Pitch Club en RBMA Radio wist de hand te leggen op die set. Tweeënhalf uur drum ’n bass met een Braziliaans tintje dus, op onze ‘DJ Marky-maandag’.

DJ Marky @ Pitch Club, deel 1

 

DJ Marky @ Pitch Club, deel 2

 

DJ Marky @ Pitch Club, deel 3

 

Website DJ Marky

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws