Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 1 oktober 2010
headlines

WEEEEEEEEEEEKEND!!!!!

Het clubseizoen is weer van start gegaan. Dat betekent dat je weer kunt genieten van lange, uitgesponnen sets van je dj-helden ipv korte festivaloptredens vol hitjes. House- en technofans kunnen wat dat betreft hun hart ophalen met dj-gigs van o.a. Steve Bug (Catwalk), Sebo K (Café d’Anvers), Fairmont (Melkweg), Theo Parrish (Paradiso) en Tony Rohr (Poema). Veel plezier!  

 

Wat: Klinch.

Locatie: Melkweg, Amsterdam.

Datum: vrijdag 1 oktober.

Line-up: Live: Fairmont, live: John Roberts, Estroe, Jorn Liefdeshuis, vj I Eat Normal.

Entree: 13 euro.

Bijzonderheden: Klinch is het danceplatform van de Melkweg en beperkt zich niet tot één stroming, maar biedt een serie feesten met diverse soorten elektronische muziek. Van beukende techno en diepe house tot scheurende electro en gefreakte electronica, klinch biedt voor elk wat wils. Het neerzetten van bekende, internationale namen is hierbij net zo belangrijk als plaats bieden aan talentvolle locals. Er wordt samengewerkt met diverse organisaties als Electronation, 030303, Traffic, Rauw, Crackhouse en Electric Deluxe , Bar Weinig, die voor deze editie de Canadese technogrootmeester Fairmont en de uit Berlijn afkomstige John Roberts heeft uitgenodigd.

Cafe d'Anvers

Wat: Mimazu with Sebo K.

Locatie: Cafe d’Anvers.

Datum: vrijdag 1 oktober.

Line-up: Clar & Cameo, Dimzen, EL-P, Joachim, Sebo K. 

Entree: 8 euro.

Bijzonderheden: Nederlands onderonsje in onze favoriete Belgische club. Alhoewel: Joachim is tegenwoordig weer Belg, want hij heeft zijn biezen gepakt in Rotterdam en is verhuisd naar Antwerpen. Daar wordt hij herenigd met Nederlandse dj-helden El-P en Dimzen. Om het feestje compleet te maken, komt uit Duitsland deephouse-koning Sebo K over. Dus als een gek in die auto en hup naar Antwerpen vanavond!

Steve BugWat: PLAY!  

Locatie: Catwalk, Rotterdam

Datum: vrijdag 1 oktober

Line-up: EL-P, Sander Baan, Steve Bug

Entree: 14 euro.

Bijzonderheden: Steve Bug staat te popelen om de aftrap te geven voor Play, het nieuwe concept in de Rotterdamse Catwalk, en om voor het eerst in zijn carrière de befaamde Rotterdamse elektronicatunnel op z'n kop te zetten.

Het punt van meeste belang bij Play is om het publiek te allen tijde tegenover artiesten te zetten die hun zelfde passie delen voor house & techno. Om deze ideologie een strakke start te bieden zullen de residents van deze partyserie, Sander Baan en de Eindhovense EL-P, hun dikste sets presenteren en zal Flipse een heerlijke warmup-set spelen.

Wat: Kranck presenteert Tony Rohr

Locatie: Club Poema, Utrecht.

Datum: vrijdag 1 oktober  

Line-up: Daya, Tony Rohr, Visser, Live: WeissNicht

Entree: 10 euro.

Bijzonderheden: Dé organisatie die de donderdagavond in Utrecht groot heeft gemaakt is Kranck. Twee keer in de maand verzorgen zij in samenwerking met Rave tegen de Klok en Doe//rak Events de beste feesten om het weekend succesvol te starten. Voor special guest Tony Rohr (USA) komt de organisatie Club Poema op zijn kop zetten samen met local talents Daya, Visser en Weissnicht.

Theo Parrish Wat: Disco 3000.

Locatie: Paradiso, Amsterdam.

Datum: vrijdag 1 oktober.

Line-up:

Grote zaal: KC the Funkaholic, Theo Parrish

Kleine zaal: Aroy Dee, San Proper.

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: Met een super zeldzaam live optreden op I oktober van het cult-duo Virgo Four brengt DISCO3000 een primeur in house geschiedenis. Nog nooit eerder was Virgo Four in Nederland te bewonderen. Bijna 21 jaar na het verschijnen hun album “Virgo” is dit cult duo eindelijk te zien voor alle fans in de bovenzaal Paradiso. Dit keer op veler verzoek zal Theo Parrish de grote zaal voor zijn rekening nemen, ondersteund door Kc The Funckaholic. Verder veel techno, disco en italo sounds door Aroy Dee en San Proper. Kortom 30 jaar house, disco en techno allemaal vertegenwoordigt voor de voorliefhebbers.

Wat: Pakhuis

Locatie: Westelijk Handelsterrein, Rotterdam.

Datum: zaterdag 2 oktober.

Line-up:

Triphouse Rotterdam: Brent Roozendaal, Glenn Wever, Hugo Toscano, Khalil, ND_baumecker, Steven Pieters, Taras van de Voorde, Live: Tom Ellis

Lilith Presents: Boris Ross, Dominggos, Efdé, Lilith, Maralina, Mirella Kroes, Taylan Alan, William Kouam Djoko, Live: Darko Esser

Count Your Days: Hilbert Stoon, Kadir Pelit, L'ebelle, Ludwig Von, Roland Appel

Strange Fruit: Lucky Dubz, Moovmnt, Th'Acquisition, Thelonius

Nino & Frankie invite Katapult: Mikesh, Nino & Frankie, The Heykids, Live: Good Guy Mikesh & Filburt.

Entree: 5 euro

Bijzonderheden: Na het ongelofelijke succes van Brandend Pakhuis Festival in juli, dat alle records brak door in de pre-sale geheel uit te verkopen, is het nu tijd voor meer! Op 2 oktober gaan de bezoekers bij Pakhuis wederom krijgen wat ze in Rotterdam zo tekort kwamen. Ditmaal wordt er getrakteerd op maar liefst 40 dj’s en artiesten, verdeeld over 5 area’s en vele extra’s. Pakhuis wordt gehouden op het Westelijk Handelsterrein, een fantastische locatie die opnieuw een extra dimensie aan het feest zal geven

Wat: Source Festival

Locatie: TrouwAmsterdam.

Datum: zondag 3 oktober

Line-up:  

O.a. Live: Daniel Stefanik, Ada, Legowelt. DJ's: Roland Appel, Daniel Brandt, Tom Trago, San Proper, Serge, Melon, Nuno dos Santos, Cinnaman, Aron Friedman

Cultuur en kunstprogramma met o.a. Skate Naked, Aardlek, Meester Moeilijk en het Bijzondere Gezelschap

Entree: 10 euro.

Bijzonderheden: Zomers in Nederland zijn nou eenmaal onvoorspelbaar, maar dat de spreekwoordelijke pleuris uitbreekt op het leukste tweedaagse festival dat Nederland rijk is had echt niemand kunnen voorzien. Zondag 3 oktober doen de jongens en meisjes van Source het nog eens over, voor een ieder die noodgedwongen zijn of haar festival in het water zag vallen. Poncho’s aan mag, hoeft niet, want het feest vindt plaats in het overdekte Trouw.

Hebben we een essentieel feestje gemist in dit overzicht? Zet ‘m dan in het forum! Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws