Demobox Demolition Panel ADE online

Partyscene Redactie | 29 september 2010
headlines

Demolition Dave weer van de partij

Vaste prik op het Amsterdam Dance Event is het Demolition Panel, waar je eigen tracks kunt laten keuren door Dave Clarke & consorten. Voor de vijftiende editie is de befaamde en gevreesde demobox voor het eerst online te vinden.

Dave naast de demobox op het ADE.We hebben in Nederland natuurlijk een aantal prima contests (Grote Prijs, Vinylized etc.) waar je je geluk kunt beproeven als danceproducer. Toch is er maar één wedstijd in ons land waar je beoordeeld wordt door grote namen uit de scene en je muziek tegelijkertijd aan een breed internationaal publiek kunt laten horen.

Veel bekende dj’s, organisatoren en persmuskieten namen in de afgelopen jaren al plaats op de gele ADE-bank, om samen met Clarke ingezonden tracks te beoordelen. Anders dan de naam doet vermoeden is het Demolition Panel altijd opvallend mild en doen de panelleden echt hun best om goed advies te geven. Trouwens: om het ver te schoppen als artiest moet je toch ook wel tegen een klein beetje kritiek kunnen.

Ben je benieuwd wat een internationaal panel van jouw tracks vindt? Drop je muziek dan in Clarke’s demobox. De voorgaande jaren was dit een fysieke doos die alleen op de ADE-conferentie te vinden was. Maar met ingang van dit jaar is de demobox virtueel, en te vinden op Soundcloud. Iedereen kan nu dus meedoen. Een selectie van de beste tracks wordt gedraaid tijdens de zitting van het panel, op 23 oktober in het Felix Meritis-gebouw (onderdeel van ADE Next). Daar wordt ook de uiteindelijke winnaar gekozen. Veel succes!

Website ADE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws