Sample Sale in Designdock Rotterdam (WIN!)

Partyscene Redactie | 28 september 2010
headlines

Kleding en accessoires tegen inkoopprijzen!

De bekendste Sample Sale van Rotterdam vindt komend weekend, op vrijdag en zaterdag, weer plaats in het Designdock aan de Van Helmondstraat. Wij geven kledingbonnen weg!

De bekendste Sample Sale van Rotterdam vindt komend weekend weer plaats in het Designdock aan de Van Helmondstraat. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 april worden alle collecties van najaar 2011 verkocht tegen inkoopprijzen, de allernieuwste kleding die pas in het voorjaar in de winkels komt te hangen.

Shop till U drop! Er zijn ongeveer 30 merken verkrijgbaar, waaronder Nixon, Orisue, Boxfresh, Crooks & Castles, Fenchurch, LRG / Analog outerwear, Makia, Ragwear, UMM, Maxime,Cossoguy, ZooYork, MEC, Ecko.

Wat de wintercollecties betreft zijn er o.m.verkrijgbaar: Analog snowboardkleding (heren), Northwave dames- en heren snowboardschoenen, Drake en Union bindingen en de altijd fijne Level handschoenen voor dames en heren.

Exclusieve bekende sneakermerken, accessoires, streetwear & kidswear van bekende merken tegen inkoopprijzen!

Merk T-shirts al vanaf 10 euro

Accessoires al vanaf 10 euro

Tassen en Bagpacks al vanaf 15 euro

Merk sneakers en denim al vanaf 20 euro

Herfst- en winterjassen al vanaf 25 euro

WIN WIN WIN:

Love2Party mag 3 kledingbonnen ter waarde van 75 euro verloten onder haar lezers. Wat moet je hiervoor doen? Love2Party overtuigen dat jij zo zwaar getroffen bent door de crisis dat je momenteel in het versleten kloffie van je oudere broer of zus rondloopt, en dus wel wat nieuwe kleding kan gebruiken.

Openingstijden:

Vrijdag 22 april: 12.00 - 22.00 uur

Zaterdag 23 april 10.00 - 18.00 uur

Design Dock Rotterdam (vlakbij Station Marconiplein)

Van Helmontstraat 23

Rotterdam

Let op: Pinnen kan niet bij alle merken, dus neem genoeg cash mee om teleurstellingen te voorkomen! Grote tassen zijn niet toegestaan in showrooms, er is geen garderobe aanwezig.

Rotterdam Agency

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws