Stemmen en winnen: Golden Gnome Awards

Partyscene Redactie | 23 september 2010
headlines

Gouden kabouters steken de grens over

Yes yes people, it is zover. ‘s Lands meligste dance awards gaan global op het coming ADE. We zijn benieuwd of The Golden Gnomes ook buiten de landsgrenzen aanslaan. It’s time to vote!

Golden Gnome AwardsToen dit nieuws in april van 2010 werd aangekondigd, waren we er heilig van overtuigd dat Jack Undercover ons een wat late 1 april-grap probeerde aan te smeren. Niets blijkt minder waar nu De Gouden Kabouter Awards tijdens het Amsterdam Dance Event echt ‘internationaal’ gaan.

Na de Nederlandse dancescene 15 jaar lang te hebben geteisterd met de meest onzinnige en onmogelijke categorieën als ‘dj met het slechtste kapsel’ en ‘meest twitterende dj’ en ‘slechtste locatie om te draaien’, moet ook de buitenlandse dancescene er nu aan geloven.

Stemmen kan tot 15 oktober en onder de deelnemers wordt een ADE-pakket verloot (gratis toegang tot alle ADE-feesten en overnachting in een luxe Amsterdams hotel, voor twee personen). Ook krijgt iedere 100ste stemmer VIP-tickets voor de award show op 20 oktober, de openingsavond van ADE 2010.

Website Golden Gnomes

Website ADE 2010

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws