Uitverkoop bij NRK

Partyscene Redactie | 14 september 2010
headlines

 Brits label doet juweeltjes weg voor een prikkie

NRK, het Britse label dat eind jaren negentig / begin 2000 vooral bekendheid kreeg met de uitstekende dj-mix-serie Nite:Life, houdt uitverkoop. Uitstekende verzamelaars, studioalbums en dj-mixen gaan voor een paar pond de deur uit. Verzamelaars; sla je slag!

NRK, het Britse label dat eind jaren negentig / begin 2000 vooral bekendheid kreeg met de uitstekende dj-mix-serie Nite:Life, houdt uitverkoop. Uitstekende verzamelaars, studioalbums en dj-mixen gaan voor een paar pond de deur uit. Verzamelaars; sla je slag!Nite:Life, wie heeft er geen cd uit die serie in z’n kast staan? Rolando, Danny Krivit, Ian Pooley, internationaal bekende dj’s mixten een cd met invloedrijke tracks voor die serie. Maar ook series als Back in the Box (o.a. Sneak, Louie Vega, Dave Clarke) en Coast2Coast (o.a. Ame, Charles Webster, Ron Trent) gingen er zowel bij de fans van het NRK-label als media in al koek.

Nu NRK Sound Division, in 1996 opgericht door de Engelse house-dj’s Nick Harris en Redg Weeks, zijn pijlen richt op het digitaal releasen van tracks, moeten de cd’s de deur uit. Via deze link kun je de nog beschikbare Nite:Life-cd’s bestellen. Via deze link het overige aanbod, waaronder diverse cd’s uit de Coast2Coast en Back in the Box-series. De prijzen variëren van 1,99 tot 3,99 pond (excl. verzendkosten). Inslaan, die handel! 

NRK Sound Division

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws