Love2Party Weekendoverzicht

Partyscene Redactie | 6 augustus 2010
headlines

WEEEEEEEEEEEKEND!!!!!

Ondanks dat half Nederland met vakantie is, proberen wij onze partytips zo nationaal mogelijk te houden. Dat is niet echt gelukt, want wij willen jullie partybeestjes natuurlijk ook wijzen op dikke clubnachten op Ibiza, in Duitsland of topfestivals in de Oekraïne. Waar je ook zit; voor een goed voorbereid weekend check je onderstaande feestjes. Wat gaat het worden?

 

Wat: Electronation Minilogue Live.

Locatie: Melkweg en Woodstock69.

Datum: vrijdag 6 augustus, zondag 8 augustus.

Line-up: Olivier Weiter, Terry Toner, Live: Minilogue, VJ: Alex et Jeremy.

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: Dit weekend zal niemand minder dan de Zweedse electronica formatie Minilogue tweemaal een speciale liveset ten gehore brengen. Vrijdagavond tijdens Electronation Klinch in de Melkweg en zondag 8 augustus avond op het strand bij Woodstock in Bloemendaal aan zee als perfect after van al het festivalgeweld de dag ervoor.

Wat: Rekord3r Gets Loaded

Locatie: Cocoon Club, Frankfurt.

Datum: vrijdag 6 augustus.

Line-up: Chris Tietjen, Jeff Moore, Juan Sanchez, Livio & Roby, Robert Dietz, Sick & Limon, Wouter de Moor.

Entree: 15 euro.

Bijzonderheden: Al bijna vier jaar maakt Rekord3r indruk in Nederland met drukbezochte technofeestjes in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Scheveningen. Hoog tijd voor deze organisatie om eens over de landsgrenzen te kijken of er nog ruimte is voor een tof feestje.

Rekord3r is uitgenodigd door de beroemde Cocoon club uit Frankfurt om samen met de Chris Tietjen een feest neer te zetten: Rekord3r gets Loaded. Naast een internationale line-up met Chris Tietjen, de Roemeense house helden Livio & Roby en de Duitse Robert Dietz, neemt Rekord3r een aantal eigen artiesten mee naar Frankfurt.

Jij kunt ook mee via de speciale georganiseerde busreis door Rubber Travel, die op zijn website combitickets aanbiedt. Zo word je voor de deur afgezet, en ’s ochtends netjes thuis gebracht. Is dat geen luxe?

Solar Weekend

Wat: Solar Weekend 2010

Locatie: Recreatiegebied Maasplassen, Roermond.

Datum: vrijdag 6 augustus tot zondag 8 augustus

Line-up:  

Vrijdag: o.a. Audio Bullys, Joris Voorn, Karotte, Martin Buttrich, Ripperton, Joost van Bellen, The Glimmers, Dekmantel Soundsystem, I-F, San Proper, Theo Parrish.

Zaterdag: o.a. Chris Liebing, Marco Bailey, Secret Cinema, Warren Fellow, Live: Egbert, Junkie XL

Le peuple de l'herbe, Live: The Opposites, Bas Bron, Beesmunt Soundsystem, Missing Links. Tom Trago, Joakim, Joost van Bellen, 2562, Joy Orbison, Martyn

Entree: 45 euro.

Bijzonderheden: Dé programmering van Solar Weekend 2010 is wereldkundig! Het creatieve crossoverfestival van Extrema beleeft dit jaar alweer haar zesde editie. Samen met BNN presenteert Solar meer dan driehonderd artiesten, ontelbaar veel creatieve initiatieven en driehonderdvijftig Solartistiekelingen verdeeld over meer dan 10 area's en net zoveel creatieve dorpen op het festivalterrein! Oftewel: Uw ultieme vakantietrip is verzekerd op 6, 7 en 8 augustus aan de prachtige oevers van de Maasplassen in Roermond!

Wat: Dance Valley 2010

Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude.

Datum: zaterdag 7 augustus

Line-up: O.a. Kraak & Smaak, Live: Gui Boratto, Sander Kleinenberg, Jamie Anderson,  Remy, Live: Olene Kadar, Live: Reboot,  Fischerspooner, Jesse Rose, Live: Stephan Bodzin, Claude Vonstroke, Christian Smith, Cristian Varela, Umek, Carl Cox, Live: Booka Shade, Hernan Cattaneo

Entree: 62,50 euro.

Bijzonderheden: Dance Valley is een van de breedst opgezette dance festivals in Europa. Techno, electro, Hardstyle, Italo, Goa dance… de beats van al deze muziekstromingen worden, gebroederlijk naast elkaar, door de speakers geblazen.

Dit jaar staat de altijd indrukwekkende Main Stage in het teken van house & progressive met als afsluiter een memorabele set van één van de grootste DJ’s ter wereld.

Een arsenaal aan muziekstromingen is vertegenwoordigd in maar liefst 24 areas. Hippe electro vind je bij Electronation, New Rave oftewel Indie Rave bij de area Dum Dum Trailer Trash en maximaal genieten kan je op minimal bij Smaakstof. Grote namen vind je bij This is…, Intec Digital en Roog’s House.

Keiharde techno tref je bij Kne’Deep, losgaan lukt prima bij Club zonder Filter en het originele Cirque Electrique is dit jaar voor het eerst van de partij. Knallen kan uiteraard bij HQ en Showtek. Liefhebbers van het eerste uur zoeken hun vermaak bij Dutch Acid Family en A State of Trance.

Welcome to the FutureWat: Welcome to the Future

Locatie: Het Twiske, Oostzaan.

Datum: zaterdag 7 augustus.

Line-up: O.a. Marco Carola, Monika Kruse, Michel de Hey, Joris Voorn, Chris Liebing, Cari Lekebusch, Secret Cinema, Pan-Pot, Sneak, William Kouam Djoko (live), Isis, Arjuna Schiks (live), Sandeep.

Entree: 42 euro

Bijzonderheden: Quazar-voorman en Studio80-programmeur Gert van Veen heeft weer een fijne line-up van alweer de vierde aflevering van zijn Welcome to the Future festival, gerealiseerd door ID&T. Grootheden uit de internationale techno en tech-house scene, aangevuld met lokale dj's die doorgaans te vinden zijn op vuige afters en natuurlijk in de Studio 80. Aanrader natuurlijk! De after-party is vanzelfsprekend in de Studio80, met in ieder geval (volgens de geruchtenmachine) een marathonset van de onvermoeibare Michel de Hey.

Wat: Cadenza Night.

Locatie: Pacha, Ibiza.

Datum: zondag 8 augustus.

Line-up:

Area 1: dOP, Koze, Luciano, Sety

Area 2: Mirko Loko, Stacey Pullen. 

Entree: Tussen de 37 en 47 euro (afhankelijk van de tijd dat je naar binnen gaat).

Bijzonderheden: Elke week (zondag) in de Pacha op Ibiza: de Cadenza night, met Cadenza-opperhoofd Luciano, die elke week een dijk van een line-up realiseert in samenwerking met de populaire club op het Spaanse partyeiland. Koze, Stacey Pullen en o.a. Luciano tijdens 1 clubnacht? Er zijn slechtere manieren om je vakantie op Ibiza te vieren.

PartytreinWat: Sziget Partytrein

Locatie: Brengt je Amsterdam / Utrecht naar Sziget!

Datum: zondag 8 augustus

Line-up: Aardvarck, Marvin Michel, San Proper, Steven de Peven, Thomas Robson, Zender, Live: Baskerville

Entree: 270 euro.

Bijzonderheden: De Sziget Partytrein wordt ook dit jaar gehost door Canvas. Vorig jaar was het al een feest, maar dit jaar wordt er pas echt uitgepakt met twee grote partywagons, een sterke dj line-up en complete partycatering. De Sziget Partytrein 2010 vertrekt vanaf Amsterdam en Utrecht.

De prijs voor de Partytrein is 270 euro voor een zitplaats en 300 euro voor een slaapplaats. Dat is aanzienlijk hoger dan de prijs van de Sziget Express, maar daar staat wel wat tegenover: op de Partytrein krijg je zowel de heen- als terugreis ontbijt, champagne, 12 consumptiemunten en een onvergetelijk feest.

Ook zal er in de trein een optreden plaatsvinden van een van de Nederlandse acts die op Sziget zullen gaan spelen. De dresscode wordt: Hippie, all the way.

Hebben we een essentieel feestje gemist in dit overzicht? Zet ‘m dan in het forum! Voor een uitgebreider overzicht, is er natuurlijk altijd nog de partyagenda

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws