Massive Attack steunt jonge Palestijnse vluchtelingen

Partyscene Redactie | 2 augustus 2010
headlines

Muziekstudio’s voor jeugd in vluchtelingenkampen Gazastrook

Palestijnse kiddo's

Massive Attack, de Britse band die bekend staat om zijn maatschappelijke betrokkenheid, steunt de Hope Foundation: een organisatie die zich inzet voor de rechten en deugden van jonge Palestijnse vluchtelingen.  

Komende zaterdag treedt Massive Attack op tijdens het Britse Big Chill Festival, gehouden in Ledbury, vlakbij Birmingham. Centraal tijdens het optreden van de pioniers van de triphop staat de Hoping Foundation, die zich inzet voor jonge Palestijnse vluchtelingen. Met videobeelden tijdens het optreden van Massive Attack van geweld uit de Gaza-strook, probeert de band aandacht te vragen voor de Gaza-kwestie.

Hoping staat voor hoop en optimisme voor Palestijnen van de volgende generatie. De organisatie probeert aandacht te vragen voor het lot van kinderen die leven in vluchtelingenkampen, verjaagd uit hun huizen in de Gaza-strook.

Zo wordt er geld opgehaald om onderwijs aan te bieden in die kampen.

Massive Attack zorgt voor plezier en bekostigt complete muziekstudio’s in de vluchtelingenkampen, zodat de jongeren muziek kunnen maken en de ellende, voortvloeiend uit de slepende Gazastrook-kwestie, naast zich neer kunnen leggen.

Een nobele daad, waarvoor hulde!

 

Hoping Foundation

Massive Attack

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws