Rekord3r doet Cocoon Club

Partyscene Redactie | 28 juli 2010
headlines

Nederlandse techno-organisator te gast in Frankfurt

Na vele feesten in Nederland te hebben georganiseerd, richt Rekord3r zijn peilen op het buitenland. Op vrijdag 6 augustus is de hele achterban te vinden in de Cocoon Club in Frankfurt. Support de jongens en reis met ze mee naar de club van Sven Vath!

Na vele feesten in Nederland te hebben georganiseerd, richt Rekord3r zijn peilen op het buitenland. Op vrijdag 6 augustus is de hele achterban te vinden in de Cocoon Club in Frankfurt. Support de jongens en reis met ze mee naar de club van Sven Vath!Al bijna vier jaar maakt Rekord3r indruk in Nederland met drukbezochte technofeestjes in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Scheveningen. Hoog tijd voor deze organisatie om eens over de landsgrenzen te kijken of er nog ruimte is voor een tof feestje.

Rekord3r is uitgenodigd door de beroemde Cocoon club uit Frankfurt om samen met de Chris Tietjen een feest neer te zetten: Rekord3r gets Loaded. Naast een internationale line-up met Chris Tietjen, de Roemeense house helden Livio & Roby en de Duitse Robert Dietz, neemt Rekord3r een aantal eigen artiesten mee naar Frankfurt.

Jij kunt ook mee via de speciale georganiseerde busreis door Rubber Travel, die op zijn website combitickets aanbiedt. Zo word je voor de deur afgezet, en ’s ochtends netjes thuis gebracht. Is dat geen luxe?

Rekord3r gets Loaded:

vrijdag 6 augustus, 22:00 - 06:00 uur

Cocoonclub (Frankfurt, Germany)

Tickets: €15,- (after 00:00 hrs)

Bus (combi)-tickets: €55,- (retour busticket) €70,- (retour busticket + entreebewijs)

Lineup: Chris Tietjen, Livio & Roby, Robert Dietz, Juan Sanchez, Wouter de Moor, Jeff Moore, Limon

Cocoon Club

Rekord3r

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws