DJ\'s massaal naar verjaardagspartijtje

Partyscene Redactie | 15 juli 2010
headlines

Rotterdamse DJ/organisator viert verjaardag in stijl

Steven Pieters, in het Rotterdamse uitgaanscircuit beter bekend als dj Steven P, heeft wel erg veel vriendjes in het dj-circuit. De line-up voor zijn verjaardagsfestival wordt elk jaar uitgebreider. Maar liefst 70 dj's geven acte de présence.

Steven P heeft wel erg veel vriendjes in het dj-circuit. De line-up voor zijn verjaardagsfeestje wordt elk jaar uitgebreider. Maar liefst 70 dj's geven acte de présence.Het strand van Scheveningen wordt dit jaar ingeruild voor een van de mooiste locaties van Rotterdam; het Westelijk Handelsterrein. Dit ondergrondse pakhuizencomplex zal voor de gelegenheid worden omgebouwd tot een oase vol vertier voor iedereen die houdt van kwalitatieve elektronische dansmuziek.

Maar liefst zeventig dj's en twee mc’s zullen, verdeeld over vijf podia, twaalf uur lang acte de présence geven. Uit heel Nederland zijn dj’s uitgenodigd om een bijdrage te komen leveren. Het resultaat is een dwarsdoorsnede van de Nederlandse deephouse, techhouse, techno en disco scene waar menig liefhebber spontaan van gaat watertanden.

Daarnaast maakt een aantal internationale gasten zijn opwachting; de uit Stockholm afkomstige Petter, Axel Boman en Anonym uit Detroit prijken onder andere op het affiche. De verschillende tag-teams hebben allemaal een slot van 60 minuten om back 2 back te draaien.

Ook kunnen bezoekers genieten van live art, visuals en een heuse borduur lounge verzorgd door Tegendraads. Tevens is er de mogelijkheid om voorafgaand aan het feest voor vijf euro extra een hapje mee te eten met de artiesten en crew. Dit biologisch diner wordt verzorgd door Eethiek (pre sale verplicht). Er zijn 1000 tickets beschikbaar.

Triphouse Rotterdam presents Brandend Pakhuis Festival

Zaterdag 24 juli

Westelijk Handelsterrein

Van Vollenhovenstraat 15, Rotterdam

18:00 - 06:00 uur

Entree 5 EUR (party starts at 21:00)

Entree + Dinner 10 EUR (dinner starts at 18:00)

Triphouse Rotterdam

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws