De derde helft *finale!*: Eric de Man

Partyscene Redactie | 11 juli 2010
headlines

Van Bronckhoooooorrrrssttt....

Finale! De oranje leeuwen versus FC Tapas. De spanning is te ‘sneijder’ en heel Nederland is klaar voor een historische (en hysterische) WK-zege. Hoeveel bloed, zweet en tranen het ook kost: breng die wereldbeker naar NL! We bieden Van Marwijk ter inspiratie een wel erg toepasselijke verse mix van Eric de Man aan.

We willen nog zo'n mooie van Giovanni in zijn allerlaatste interland!

 

En daar is ie dan toch nog, op de valreep: de grootste vuvuzela ter wereld!

 

 

Gejubel in de dancescene na de overwinning op Uruguay in de halve finale. Armin van Buuren blij, Lady Aïda blij, Rush Hour blij, Boemklatsch blij, Dave Clarke blij, de Belgische club Fuse blij. Oranje kreeg ook felicitaties van The Gaslamp Killer, Hudson Mohawke en Felix Da Housecat, die overweegt zijn gezicht zelfs oranje te verven voor de finale.

 

Delsin t-shirt, de WK 2010-editie.Joost van Bellen zong met 800 andere Nederlanders ‘Wat zijn die Duitsers stil’ in Berlijn, nadat Duitsland verloor van Spanje en hij heeft zijn profielfoto op Twitter veranderd in zijn favoriete oranjespeler, net als Sander Kleinenberg en DJ Gomes (Oi). Tiësto heeft even een hartig woordje gesproken met Paul de Octopus en het label Delsin heeft zelfs oranje t-shirts laten drukken (foto rechts). We zijn er dus eigenlijk helemaal klaar voor.

Nu alleen nog een dampend, soepel en feestelijk slot van een dj van eigen bodem voor deze finale van onze ‘derde helft’-serie. En laat Eric de Man nou net zaterdag zijn ‘Sweat Drops & Tear Drops’-mix online hebben gezet. Juistem: met bloed, zweet en tranen verslaan we die Spaanse tortillabakkers zeker en neemt Oranje de mooie, glimmende wereldbeker mee naar huis. Hup Holland!

De derde helft Nederland-Uruguay: Mr. Scruff

De derde helft Nederland-Brazilië: Snoop en Mathew Johnson

De derde helft Nederland- Slowakije: Stacey Pullen

De derde helft Nederland-Kameroen: Prins Thomas & Gerd Janson

De derde helft Nederland-Japan: Vince Watson

De derde helft Nederland- Denemarken: Cobblestone Jazz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws