D25 update: Detroitse technogiganten doen ADE 2010

Partyscene Redactie | 8 juli 2010
headlines

Geen Parrish, wel Moody

Zoals we je een paar maanden geleden al wisten te melden stond er een onbevestigde Amsterdamse gig in de agenda van het gelegenheidscollectief D25, dat 25 jaar techno uit de Motorcity viert met een wereldwijde tour. Vandaag werd bekend dat de heren technogiganten uit Detroit in de line-up van ADE 2010 staan.

Moodymann mee naar 020.Na onder meer een showcase op het WMC in Miami, uitgebreide shows in Londen, Parijs en Berlijn en natuurlijk het officiële startsignaal op het DEMF 2010, werden vandaag eindelijk de details bekend over die mysterieuze aankondigde Amsterdamse gig van D25. Op woensdag 20 oktober staat het gelegenheids-collectief in de Melkweg tijdens ADE 2010.

En Nederland krijgt -vergeleken bij de andere steden waar D25 eerder neerstreek- een bijzonder smakelijke line-up voorgeschoteld: naast veteranen als Juan Atkins, Derrick May, Carl Craig, Moodymann, Kenny Larkin, Kevin Saunderson en Stacey Pullen is er ook ruimte voor nieuw Motorcity-talent met Greg Gow (Transmat), Monty Luke en Kyle Hall. Als we op de eerdere optredens van D25 af mogen gaan krijgen we op deze avond niet alleen dj-sets, maar ook veel livesets te horen. Een moetje voor technoliefhebbers!

Voorproefje: D25-tour Parijs (februari) met Kenny Larkin en Carl Craig.

 

Website Melkweg

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws