5 jaar Studio 80 groots gevierd

Partyscene Redactie | 8 juli 2010
headlines

Amsterdamse ‘no-nonsense’ club jubileert

Komende maand is het vijf jaar geleden dat Studio 80 aan het Rembrandtplein in Amsterdam haar deuren opende. Alle reden voor een feest, of liever: een complete feestweek. Tot en met zondag haalt Studio 80 alles uit de kast voor een onvergetelijk jubileum.

In haar vijfjarige bestaan is Studio 80 uitgegroeid tot een vaste waarde in het nachtleven van Amsterdam. Een no-nonsense club zonder al te veel glamour, maar met een dik geluidssysteem, vriendelijk personeel, feesten waarbij het dak er af gaat en een altijd even relaxte sfeer.

Bovendien presenteert Studio 80 wekelijks een cutting-edge programma van nationale en internationale helden, die er voor hebben gezorgd dat haar faam tot ver in het buitenland is doorgedrongen. Dat laatste geldt zeker ook voor de komende feestweek, vier nachten met uitsluitend Studio 80 producties, en een programma om je vingers bij af te likken.

Programma:

Woensdag:

Komende maand is het vijf jaar geleden dat Studio 80 aan het Rembrandtplein in Amsterdam haar deuren opende. Alle reden voor een feest, of liever: een complete feestweek. Tot en met zondag haalt Studio 80 alles uit de kast voor een onvergetelijk jubileum.Katapult bijt de spits af op woensdag 7 juli met residents The Heykids, BIN, Sven & Tettero en bovendien internationale gasten Round Table Knights en Justin Martin, een internationale ster sinds zijn instant classic ‘Sad Piano’.

Donderdag:

WKND, de vaste donderdag, presenteert op 8 juli een programma met dj’s, die ieder een sleutelrol hebben gespeeld in de 80: WKND-resident Timstr aka Tim Avis, Florian Rath & Matthijs Groos, Tom Ruijg en Lauhaus & Boris Werner.

Vrijdag

Op vrijdag 9 juli organiseert Welcome To The Future een preparty voor het aanstaande WTTF-festival (zaterdag 7 augustus, het Twiske), met louter favorieten en residents: Dorine Dorado, Unders, Julien Chaptal, Agnes (live) en een exclusieve back to back-set van Vincenzo & Phonique.

Zaterdag

Zaterdag 10 juli is het tenslotte de beurt aan Voidd, dat ook alle registers opentrekt voor een extra feestelijke XXL-editie. Met een tienkoppige line-up van dj-vrienden en residents belooft de 80 opnieuw helemaal los te gaan: Moritz, Ille Bitch, Joey Daniel, David Labeij, Daniel Sanchez, Wouter de Moor & Gideon Bouwens en een b2b-set van GZG-favoriet Toni Rios en GZG-voorman De Man Zonder Schaduw. De nacht wordt afgetopt door een andere 80-held: de onvolprezen Onur Özer.

Nieuw hoofdstuk

Deze feestweek markeert ook het begin van een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Studio 80, dat de club feestelijk kan inluiden met de officiële opening van twee gloednieuwe bars. Ook introduceren we deze week de langverwachte Studio 80-passen, voor onze Graag Geziene Gasten - het trouwe publiek dat de 80 in de afgelopen 5 jaar heeft helpen opbloeien tot de meest happening club van onze hoofdstad.

Studio 80

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws